Hikinews:Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso

Höpisevä Hikipedia
Jos satut olemaan sokea, niin eipä huolta: Tästä artikkelista tai sen osiosta on saatavilla myös äänitetty versio. Tökkää vaan linkkiä valkealla kepilläsi.

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

2. syyskuuta 2010

Savolainen datša – Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen häpeää suomalaisen Venäjä-keskustelun tasoa. ”Häpesin sitä hirveästi suomalaisten puolesta”, orjantappurakruunuun sonnustautunut Katainen totesi Savon Sanomille. Katainen toteaa Suomen Venäjä-keskustelun kansalliseksi häpeäksi. ”Se ei perustu lainkaan tosiasioihin, kuten siihen, että Venäjän talous on Alankomaiden luokkaa”, Katainen päivittelee. "Hävettää, ettei viitsitä edes ottaa asioista selvää."

”Häpeällistä, että on näin”, Katainen voivottelee liikuttuneena. ”Tässä on sellainen vaara, että häpeällinen Venäjä-keskustelu vaarantaa ulkosuhteitamme. Häpeä, häpeä, häpeääääää”, valtiovarainministeri tyrskii käsinkosketeltavan häpeän kourissa.

Tasavallan presidentti julistaa Kataisen koskettavan ulostulon johdosta ensi viikon kansallisen häpeän viikoksi. "Tänä ajanjaksona kansakunta voi käsitellä yhteistä häpeäänsä sekä syyllisyyttään ja voittaa sen sekä valita Suomen Venäjä-keskustelulle uuden alun. Ei koskaan enää", tiedottaa presidentin kanslia.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa