Hikipedia:Ylläpitäjät/NPOV

NPOV (Niin, Penikseni On Viallinen[1] tai No Penis Outside a Vagina) on Hikipedian ikivanhimpia ylläpitäjiä. Kannattaa varoa, estää nopeasti ja sanoo ilkeesti, joskin jälkimmäiseltä voi suojata se, että siitä puurolla kirjoitetusta jahkailutyylistä et ehkä tajua kuitenkaan. NPOV pitää myös blogia, jonne voit hakea pääsyä aiheeksi, mikäli olet kuollut hevonen ja tahdot tulla hakatuksi.

2010-luvun jälkipuoliskolla NPOV on yhä enemmän se oppiaineen iäkkäin professori, jolta ei oikein enää luonnistu tutkiminen, jonka luennot ovat nykyään tylsiä ja joka ei osaa omaksua käyttöön mitään uusia laitteita tai ajatusmalleja, mutta joka on aina mukana.

Sopii kaikille sukulaisia rääkkääville mukahauskoille puujalkahumoristeille, joista huumori ei ole taito- vaan voimalaji. Riittää että sinulla on muutama idée fixe, joista artikkelien tekeminen ja kirjoittamisen ahkeruus ovat arvo sinänsä (jne.).

~NPOVismi tänä päivänä

NPOV on Hikipedian ylläpitäjistä urheilullisimpia ja fyysisesti kyvykkäimpiä: hän on etevä miekkailussa, kuten Niles Cranekin.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.