Tarkoititko: Windows elikkä "Ikkunat"?
Tällaisesta ikkunasta on kiva katsella ulos

Ikkuna on läpinäkyvä objekti, jonka läpi voi nähdä. Ikkunan idea on siinä, että ensin seinä rakennetaan suojaksi, seinä estää pedot ja pitää lämmön sisällä. Sitten siihen suojaavaan rakenteeseen tehdään reikä, joka tukitaan hauraalla mutta viiltohaavoja aikaansaavalla massalla, josta näkyy läpi, ja joka hajoaa helpommin kuin muu seinä ja josta vuotaa lämpöä ulos. Ikkunan ideaa jatketaan usein verhoilla, jolloin läpinäkyvyys poistetaan laittamalla kangaspala eteen. Sitten niistä verhojen raoista kurkitaan.

Leikkejä ikkunallaMuokkaa

 
...mutta tätä ikkunaa sinä et halua nähdä.

Ikkunan ylivoimaisesti suosituin ja kansainvälisesti menestynein leikkitapa on pyllykilpa. Alkunsa Ruotsissa saaneella pelillä on hyvin pitkälle yltävät juuret, joka pisimmillään yltää Ruotsin pohjoisimpiin kolkkiin.

Pyllykilvassa yksi leikkivä osapuoli asettaa paljaan takapuolensa ikkunaa vasten samaan aikaan kun toiset samaa sukupuolta edustavat leikkijät rasvaavat margariinilla toistensa hilavitkuttimia, ja nuolevat ikkunan toista puolta hullun lailla.

Onnistuneen erektion jälkeen "valmiit" osapuolet (Sooloseksiin tottuneet varhaisteinit) jäävät pihalle istumaan, useimmiten alasti nauttimaan vastapaistettua grillimakkaraa. Kun leikkimiset on leikitty, ylijäänyt käsirasva jaetaan itsensä tappamiseen valmiille osapuolille, jotka puolisen litraa juotuaan saavuttavat päämääränsä.