”India superpower 2020!!!!!”

~Intialainen muinainen ennustus joka myöhemmin osoittautui vääräksi

”Intiassa KUUKIN on kuumempi”

~Lapinlahden Linnut
Intian hinduvaltio
India flag.png
(lippu)
Motto: ”Oletko naimisissa? Ai, no ei se haittaa.
India map.png
Valtiomuoto teokratia
Hallitsija Siwa-jumala
Pääkaupunki Delhi
Viralliset kielet Tamil, englanti,
Pääuskonnot Hindulaisuus, Bollywood
Itsenäisyys 1947 (väkivallattomalla vastarinnalla)
Valuutta Lehmät
Kansallislaulu Dr. Bombay - Calcutta (vuoteen '89 asti Leevi and the Leavings - Rei Ban Bombay)

Intia on, keskeisesti, lehmien maa. Se edustaa suurten abstraktien edullisinta kastia, johon sen lisäksi kuuluvat Bangladesh ja Tahiti. Intiaa yritettiin paikantaa vuonna 1966 tuloksetta. Vasta vuonna 1970 skitsofrenia löysi tiensä maahan. Loukkaavaa sisältöä sisältänyt maa julistettiin vuonna 2005 Intiaksi. YK ehdotti maan nimen muuttamista muotoon "Hintia", mutta Intian hallitus hylkäsi ehdotuksen örisemällä pahantahtoisesti hallituksen virkamiehelle.

KulttuuriMuokkaa

Intian kansallislaulu on Dr. Bombayn "Calcutta", joka käsittelee intialaisten pää-ammattia. Entinen kansallishymni oli "Heil Hitler", joka käsitteli Hitleriä ensisijaisesti seksuaalisena ja järjenvastaisena olentona.

Intialaiset pitävät teestä. Kannabis oli pitkään sallittua. Vuonna 1999 Suomen hallitus teki maahan ratsian, jolla kannabista autettiin löytämään tiensä Tahitille. Intiassa kannabis on nyt kiellettyä Hammurabin lain nojalla: jos myyt jollekulle kannabista, sinullekin myydään kannabista.

Intialaiset puhuvat intiaa ja viettävät perin kummallista elämää kotonaan Intiassa. Intiassa lehmät saavat kulkea vapaina kadulla.

Sosiaalinen elämäMuokkaa

”Ulkomaalaisia reporttereita meillä on täällä paljon valittamassa siitä, miten huonosti kaikki on, vaan äpäröitä ei yhtään!”

~Pääministeri

Intia on tunnettu pakkoavioliitoistaan eli siitä, että vanhemmat sopivat keskenään lastensa naittamisesta yhteiskunnallisen aseman, rahan tai muun etuuden vuoksi. Lapset naitetaan jo lapsina toisilleen ja lapsia odotetaan tulevan paljon. Intian väkiluvun onkin arveltu ohittavan Kiinan seuraavan parikymmenen vuoden sisällä.

Nykyinen kansallishymni heijastelee hyvin intialaisten asennetta seksiin. Intialaiset suhtautuvat sukupuolielämään samalla tavoin kuin japanilaiset autonvalmistukseen: käytännön kokeilla se paras tulos saavutetaan. Teoriassa Intiassa ei kuitenkaan saa puhua sukupuolielämästä. Jopa työkavereiden keskistä keskustelua elokuvan pussauskohtauksesta pidetään häpeällisenä. Tällaisistä puheista kiinni jäänyt mies suljetaan yhteisön ulkopuolelle. Jos taas nainen havaitaan puhumassa asiasta, hänet kivitetään. Lähde?

ViihdeMuokkaa

Pääartikkeli: Luettelo intialaisista elokuvista

Intian TV:stä tulee aamusta iltaan elokuvia. Kaikissa intialaisissa elokuvissa on sama juoni: alussa osa hahmoista tanssii vihaisina ja lopussa kaikki tanssivat yhdessä onnellisina. Koska lähinnä kotiäidit ja muut naiset katsovat TV:tä, intialaisissa elokuvissa suuteleminen on kielletty, jotta Intian naiskanta pysyisi elinvoimaisena. Sen sijaan katsojaa hämätään aina yllättävillä juonenkäänteillä kuten sarin helmaan kompastumisella. Ulkomaisissa elokuvissa taas suutelukohtaukset on leikattu pois myös kaikista seksikohtauksista.

Aluksi intialaisissa elokuvissa sekä naiset että viiksivallut olivat puolialasti, mistä entinen Bodywood-elokuvayhtiö sai nimensäkin. Myöhemmin perustettu Pollywood-elokuvayhtiö alkoi tuottaa elokuvia, joissa intialaislehmien ja -vasikoiden inspiroimia kertosäkeitä toisteltiin loputtomiin ja vielä sen jälkeenkin. Kumpikaan ei oikein menestynyt, joten elokuvayhtiöt fuusioituivat vuonna 2003 Intian Elokuvamafiaksi ja ne alkoivat pitää satoja intialaisia elokuvatuottajia sätkynukkeinaan, että voisivat syyttää elokuvien viiksistä pikkufirmoja. Mafiafuusioyrityksen virallista nimeä ei kukaan tiedä, mutta sitä kutsutaan "Bollywoodiksi". Entisten yhtiönjohtajien välisenä kompromissina elokuvien teemalauluihin lisättiin soolo-osuuksia ja tanssijoiden puvustusta lisättiin. Siksi jopa USA:n diktatuuri sallii nykyisin Bollywood-elokuvien leviämisen ulkomaille saakka.

TalousMuokkaa

Intia on taloudellinen maa, koska sen valtavan väestön on elettävä taloudellisesti. Intia onkin yksi maailman taloudellisimpia maita, ja jos he haluaisivat, he voisivat pyyhkiä taloudellisuudellaan Pakistanin pois maailmankartalta, mutta intialaiset ovat siihen liian kiireisiä harrastaessaan seksiä ja hoitaessaan lehmiä. Intian päävientituote ovat hitaastilaukeavat savupanokset, joita Camel inc. valmistaa ja markkinoi.

Intian asukkaat ovat omasta mielestään hyviä kaikessa ja hallitsevat niin tutkimuksen, tuotekehityksen kuin valmituksen ja hallinnonkin. Näin ei kuitenkaan ole kenenkään muun mielestä. Halvalla ei saa kuin paskaa. Sen tekemisen Intia osaa. Intia yrittää olla sivystysvaltio, mutta epäonnistuu surkeasti.

ArmeijaMuokkaa

Intian armeija on yksi maailman suurimmista, mutta eipä auta miljoona sotamiestä pyssy kädessä, kun eivät edes tiedä, mitä siinä pitävät.

Merkittävät vientituotteetMuokkaa

 • Newyorkilaiset taksikuskit
 • Curry
 • Bollywood
 • Paskalta haisevat kynttilät ja suitsukkeet
 • Elokuvien hassunkuriset, viiksekkäät miehet
 • Simpsonien Apu
 • Irto-hiukset (yli-pitkät, irtileikatut häpy-karvat)
 • Hipit
 • Hihhulit
 • Jooga
 • Ripuli
 • Urheilu-Autot, joissa ei ole mankkaa ja maksavat uutena huimat 3000 euroa
 • Huumeet
 • Parrakkaat kulttijohtajat
 • Kissanliha, jota tarjoillaan Intialaisissa ravintoloissa Lampaan-lihana
 • Irto-viikset
 • Orjat
 • Tee