Jaakko Laakso

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Jakesta.

Jaakkomir Mattijevitš Laaksonov eli Vantaan Vorošilov syntyi 20. toukokuuta 1948 kaliningradilaisessa sovhoosissa kesken suolakurkkujen korjuun. Tervetuliaislahjaksi hän sai 3 desiä vodkaa suoraan juopuneen äidin rinnoista. Myöhemmin Laaksonovista kehittyi neuvostoliittolainen tiedustelu-upseeri, joka tislasi vodkaa ja myi Marxin Pääoma-kirjoja tiskin alta lapuanliikkeen pelossa Helsingin Tehtaankadulla. Myöhemmin Jaakkonevitsistä tuli vaalivilpin vuoksi pitkäaikainen kansanedustaja ja Suomen ortodoksis-taistolaisen kirkon patriarkka. Tosin kirkon hän muutti samantien teatteriksi, jossa näytettiin ainoastaan Stalinin elämänkertoja. Hän ollut puolueen nimestä riippumatta vähemmistöläiskommunistien kansanedustajana vuodesta 1991. Jaakko Laakso on ilmoittanut, ettei asetu enää ehdolle vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, mikä on harmittanut suuresti Pohjois-Korean nykyistä johtoa. Laakson päätöksen taustalla arvellaan olevan hänen mahdollinen osanottonsa Pohjois-Korean vallanvaihdosasetelmiin.

UraMuokkaa

Valmistuttuaan äänekkään opiskelijapolitiikan maisteriksi Helsingin yliopistosta Jaakko Laakso opiskeli vakoilua, soluttamista, manipulointia ja rekrytointia Moskovan yhteiskuntatieteellisessä instituutissa nro 8 vuosina 1978-79. 1970-luvulla alkoi myös hänen toimittajanuransa taistolaisten Taudinkantaja-lehdessä. Laakson menneisyydessä on muutamia epäselvyyksiä. Ne koskevat erityisesti sitä, kuinka monen itäblokin maan hyväksi Laakso tuli vakoilleeksi ja miten monen hyväksi ei.[1] Laakso on tunnustanut, ettei ole enää itsekään pysynyt laskuissa mukana, koska hän on lakannut harjoittamasta prosenttilaskua, koska ekonomithan ne vain sillä kapeaa leipäänsä kyhnäävät. Laakson KGB-peitenimi oli "Jan"; FSB-peitenimestä ei ole toistaiseksi tietoa, mutta on mahdollista, että Jaska on Lubjankan mapeissa yhä samalla nimellä.

Laakso on toiminut koko eduskuntauransa ajan puolustusvaliokunnan varapuheenjohtajana, mikä on helvetin enkeleille käsittämätöntä. Hänen tärkeimpänä tavoitteenaan on ollut jarruttaa Suomen lähentymistä kaikkiin yhteisen haaskanpidon eli sotimisen kannalta tärkeisiin ns. länsimaisiin demokratioihin. Hitlerin lailla Laakso inhoaa erityisesti lännen plutokraattien imperialistis-aggressiivista juonittelua eli EU:ta, NATOa ja pääkapitalistia Yhdysvaltoja. Ainoat maat, joilla Laakson mielestä olisi ollut oikeus sotilaallisiin toimiin Afganistanissa, olivat Neuvostoliitto, kuten USAssa Kuuba, Pohjois-Korea ja Albania.

Vasemmistoliitossa Laakso jätti puheenjohtajatar Suvi-Anne Siimekselle niin pahat tremolot ja traumat, että tämän oli etsittävä fyrkkaa apua lääketeollisuudelta ja vietävä kaikki punaiset vaatteensakin pakanalähetyksen kirpputorille, takaoven kautta vielä kuuluu viesti. Suvi-Anne Siimeksen huhutaan viimeaikoina korvanneen Roxeten laulajan. Samaten hän kuulemma luopui kaikista politiikkaa käsittelevistä kirjoistaan ja ajoi ne Hyvinkään ongelmajätelaitokseen serkkunsa lainaamassa ruumisautossa, kosta vad kosta.

Jaakko Laakson tavoitteena on myös perustaa uudelleen Varsovan Liitto.

Laakson merkillisimpiin saavutuksiin kuuluu valinta Suomen paskanpuhujamestariksi Äidinkielen opettajien liiton väittely- ja propagandakisassa. Raati oli tietysti läpikotaisin kahjo ja lahjottu, mutta kunnia mikä kunnia. Sitä paitsi kyseinen järjestöhjän on nykyisin 101-prosenttisesti kapitalistien hallussa. (Se yksi liikaprosentti on se kuuluisa aloittelevan optiokonsultin pyöristysvirhe omiin pusseihinsa.)

Laakso harrastaa diplomaattisia kontaktiverkostoja. Ilvesten persiissä hiihtoa tulee kuulemma ohjelmaan eläkelöitymisen myötä. Tosin Tampereen Ilves on vasemmistolainen seura ja ansaitsee näin rauhoituksen nykyisen kapitalismin ja fasismin riivaamana aikana. Tarkoitus ei kuulemma ole ampua ilveksiä vaan olla lopultakin vain kuin veljeksiä pohjoisen luonnon kanssa. Siitä on homous kaukana, vaikkei hän tohdikaan sitä ääneen sanoa, etteivät kaikki Pohjoisen homot äänestäisi jatkossa viherpapu- ja viherkurkkumainoksia.

Eläkepäivillään kaviaaridiplomatian ja diktatuurimaille vakoilun veteraani Laakso on tehnyt mukavat tienestit promoamalla Azerbaidžanin diktaattorin rahanarvoisimpia näkemyksiä Euroopan neuvoston kunniajäsenen roolissa. Laakson mukaan tavoitteena oli jälleen kerran vain edistää kansojen välistä ystävyyttä, ja historiallisen materialismin mukaisesti tämänkin on lähdettävä (Laakson) työn ja (hämärän azerbaidžanilaisen) pääoman välisestä suhteesta.[2]

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Kerroin sille, että Jaakko Laakson nimi paljastuisi Tiitisen listalta, on vedonlyöntitoimistoissa 121%, mikä virhe johtuu oikeistolaisen propagandan mahtavasta vaikutuksesta.
  2. Raportti: Tunnettu suomalainen ex-poliitikko oli "Bakun palkkalistoilla" - Azerbaidžan korruptoi Euroopan neuvostoa. Talouselämä 23.4.2018