Jeesus Kristus

Jeesus Kristuksen pidätyskuva. Koska siihen aikaan ei ollut kameroita, valokuvien sijasta rikosrekisteriin liitettiin maalarin tekemä kasvokuva.

Jeesus Kristus on Joosef Kristuksen ja "Neitsyt" Maria Kristuksen aviollinen lapsi. Hänet sekoitetaan toistuvasti aktiiviseen ja karismaattiseen uskonjohtajaan Jeesukseen. Sekaantumisen syy on tavallaan selvä. Jeesus tunnetaan vain etunimeltään, ja häneen viitataan vain etunimellään tai viittaamalla hänen asuinpaikkaansa "Jeesus Nasaretilaisena". Kuitenkin Jeesusta tulee käsitellä kuten Iso-Britannian kuninkaallisia ja muita hyvin merkittäviä ylimyksiä kuten miekkamestari Angeloa. Heidät tunnetaan etunimeltä ja he käyttävät vain etunimeään. Merkittävää on että Jeesus Kristus on aivan eri henkilö.

Jeesus Kristuksen elämä alkoi aivan tavallisesti siittämällä. Maria keskusteli naapureidensa kanssa siitä miten hänen lapsestaan ei tule kuningasta ja miten hänelle kannattaa antaa aivan tavallinen nimi. Sellainen joka oli yleinen sen ajan juudeassa. Lapsen sukunimi, Kristus, oli Joosefin sukunimi. Koska Maria Kristus oli ottanut Joosefin sukunimen avioliiton yhteydessä, lapsen sukunimestä ei käyty erillistä kiistaa.

Sittemmin Joosef ennemmin hävisi kansanjoukkoon jos hänen vanhempansa viettivät liian kauan aikaa synagogassa, eikä niin että hän opettaisi rabbiineja koko kymmenvuotiaan näsäviisaalla ja kaikkitietävällä olemuksellaan. Kaikkitietävyystason Jeesus Kristus saavutti siinä iässä missä pojat sen yleensäkin saavuttavat, eli 16 vuoden tienoilla. Tähän kaikkitietävyyteen liittyi toki kruisailuja aasilla ja ajan viettämistä yöaikaan puistikoissa, mutta kenellekään ei tullut epäselväksi oliko hän neitsyt vai ei.

Jeesus Kristus muistetaan kuitenkin ennen kaikkea eräistä pääsiäisjuhlista. Juhlista joiden yksityiskohdat sekoitetaan usein siihen karismaattiseen kulttijohtaja Jeesukseen. Jeesus Nasaretilainen kavereineen käytti illalla alkoholia ja muita päihteitä liiallisesti. Tämän vuoksi he käyttäytyivät sopimattomasti ja rikkoivat järjestyssääntöjä. Yksi Jeesus Kristuksen tovereista ilmiantoi hänet lainvalvojille jotka veivät koko konkkaronkan putkaan. Pidätys ei sujunut rauhallisesti, vaan syytteitä tuli myös virkavallan vastustamisesta. Pojat viettivät iltansa putkassa. Kuulustelujen jälkeen häpeilevät pojat päästettiin kotiinsa. Historiankirjoihin painuivat Jeesus Kristuksen lupaukset siitä että vaikka hän nyt lähteekin isänsä luo, niin pian kaverit otetaan sama uusiksi. Sen jälkeen hänestä ei ole jäänyt mitään merkintöjä rikosrekisteriin. Joten kenties näitä jatkoja odotetaan yhä.