Jesus Cristus (Hikipedian käyttäjä)

Kuvassa lobotomiayksikön kadettivääpeli Cyanistes caeruleus esittelee Jesus Cristuksen elämästä tekemäänsä luonnostelmaa

Jesus Cristus (tunnetaan myös nimellä JC) on tämän artikkelin kirjoitushetkellä Hikipedian uusin käyttäjä. Hän luo tunnuksensa joskus tulevaisuudessa, kertoo neutraalia näkökulmaa kannattava luotettava ennustajamme. Jesus Cristuksen toiminnasta ei vielä tiedetä paljon... No okei, myönnetään, siitä ei tiedetä vielä yhtään mitään, koska Jesus Cristus ei ole kirjoittanut Hikipediaan vielä yhtäkään merkkiä. Hänelle on jo lähetetty vaatimus kuluttaa käyttäjäsivuunsa ainakin 150 merkkiä, jotta tutkimuksissa päästäisiin alkuun.

Mitä tahdomme tietää JC:stä

Hikipedia on ottanut tehtäväkseen tutkia Jesus Cristuksen sielunelämää ja kääntää jokaisen kiven ja kannon, jotta saamme tietää mm. hänen oikean nimensä, syntymäaikansa, IRC-henkilötunnuksensa, sukupuolensa, -nsa, -nsä jne. Muutamaa asiantuntijaa on pyydetty analysoimaan, erittelemään ja tulkitsemaan Jesus Cristusta ihmisenä. Asioita, jotka saa hienovaraisesti ja helposti selville kieroilemalla, katselemalla ja kyselemällä, on mietitty pitkä tovi ja tehtäväjakokin on jo melkein selvä.

Asiantuntijat, osat ja arvat

Rouva Snellman arvelee Jesus Cristuksen pitävän paljon hiiltä sisältävistä leivoksista.
 • Lobotomiayksikön kadettivääpeli Cyanistes caeruleus
  • Cyanistes caeruleus hyökkää pitkine kynsineen ensimmäisenä (jos ehtii ennen Luomatonta (ks. alempaa)) Jesus Cristuksen kimppuun ja kysyy yksinkertaisen kysymyksen: Osaatko kirjoittaa? Vain tässä maailmassa asustavat olennot jäävät alkukäsittelystä henkiin, joten tämä on samalla Jesus Cristuksen tulikoe. Cyanistes caeruleus viettää lakkaamatta kaiken aikansa tutkien Jesus Cristuksen taustaa ja toivottavasti kaivaa kaapista ulos mitä uskomattomampia luurankoja sekä muita shokkipaljastuksia, kuten sen, että Jesus Cristus on syntynyt vuonna 2000 eKr.
Luojaton olettaa Jesus Cristuksen näyttävän taitojensa sekä etunimensä (jonka Cyanistes caeruleus on selvittänyt) perusteella suunnilleen tällaiselta.
 • Pakkopullakauppias rouva J. V. Snellman
  • Tehtävänä kysyä millaisia voisarvia Jesus Cristus syö mieluiten. Kun asiasta on saatu selvyys, Snellman lähettää niitä suuren pinon (noin 1000 kg) Hikipedian kautta ja Hikipedian laskuun Jesus Cristukselle. Mukaan hän liittää omalla IRL-allekirjoituksellaan varustetun kortin, jossa toivottaa hyvää ruokahalua. Ja tämän tehtävän suorittajaksi valitun henkilön valintaan ei vaikuta mitenkään se, onko hän entinen vai nykyinen (elintarvikemyyjä...), joten kaikki kateelliset katukauppiaat: painukaa vittuun täältä. -__-'
Graalin herran alustava näkemys Jesus Cristuksen synkästä sielunmessusta.
 • Neuropsykiatri ja itäinen arkkienkeli Luojaton
  • Luojattoman tehtävä on ottaa selville, onko Jesus Cristus jonkin sortin huligaani. Saa käyttää apunaan esimerkiksi pikkuruista sormiruuvia, jos Jesus Cristus selviää paremmin kuin hyvin voisarvista. Huligaaniusprosentti tosin tiedetään jo 90% varmuudella ennen Luomattoman lopullista lausuntoa. (100%!!! Vandaali on irti!! BAN BAN BAN(g?)!!1) Asiat eivät kuitenkaan ole niin synkkiä kuin miltä näyttää; käsky käy ja Luojattoman on pidettävä elämää yllä sekä lausuttava joka aamu korkeimmalle Jumalalle Hippokrateen vala.
Hjappošai kuvittelee kaikki Jesus Cristuksen kaltaiset tulokkaat jokseenkin näin turhan näköisiksi.
 • Fysioterapeutti, koulukuraattorialokas sekä valaanpyytäjä herra Graali
  • Graali keskustelee mukavia yrittäen saada Jesus Cristuksen luottamaan Graalin rennon rakastettavaan olemukseen. Graali keskittyy selvittämään Jesus Cristuksen ankeaa lapsuutta ja päihteidenkäyttöön johtaneita syitä. Nyt ei siis nosteta maljaa edes ilmastonmuutoksen kunniaksi. |:-[ Jos päihteidenkäyttöä ei esiinny, he retkeilevät onnellisesti metsässä Graalin raportoidessa Jesus Cristuksen jokaisesta liikkeestä ja sanasta. Arvostetun fysioterapeuttijakoulukuraattorialokkaamme aivoihin on salaa ujutettu mikroskooppisen pieni videokamera sekä mikrofoni, jotka tallentavat heidän tekemisensä. Joku nimittäin sanoi, ettei Graaliin voi luottaa. Lienee huhupuhetta.
 • Kammottava pahis Hjappošai
  • Hjappošain on ainoastaan oltava olemukseltaan niin pelottava, että Jesus Cristus kertoo viimeisenkin tiedonmurusen, kun muut käsittelyt on jo käyty läpi. Ellei Hjappošai saa selville, missä Jesus Cristus oli ja kenen kanssa 6. lokakuuta vuonna 1994 kello 17.56, paljastaa hän nimensä yksi kirjain kerrallaan ja Jesus Cristuksen on vastattava aika helvetin nopeasti ettei kuole nauruun. Š on kovin hassu kirjain.

Kun Jesus Cristuksen elämänkerta on kaikkien nähtävillä

Niinpä. Mitä sitten tehdään? Kirjoitetaanko tiedot tähän artikkeliin, kuten esimerkiksi Idan (Hikipedian käyttäjä) -artikkelissa on tehty. No hähähä ei varmasti tehdä niin, häHÄHÄHÄ!!! Hä?

Siinä ne linkit sitten olivatkin.

Oppouden
oudon pouden
poppouden
tiiden taaden.
Tsih
ach!

KUKA JESUS CRISTUS OIKEASTI ON?

Auta meitä löytämään vastaus kaikkia piinaavaan kysymykseen ja tee hyvän asian hyväksi tutkimustyötä.

JA TÄHÄN EI NYT AUTA MITKÄÄN NELJÄKYMMENTÄKAKKOSET!