Johan Bäckman

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Johan Bäckman.
Stop hand.png Johan Bäckman on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.

”Johan lorahti!”

~Vladimir Putin pitää Johan Bäckmanin virtuaalipissasta Venäjän mediassa
Dosentti Bäckman

Johan Bäckman (Twitterissä @kohudesantti) on historiaa korjaava desantti, joka taistelee maailmanvalloitukseen pyrkiviä virolaisfasisteja vastaan. Johan Bäckman on todistanut sen, että tuumaakaan virolaista maata ei ole Neuvostoliiton toimesta koskaan miehitetty ja Neuvosto-Virossa kaikilla oli paljon kivempaa kuin nykyisessä diktatuurissa, "Fashisti-Virossa". Bäckmania pidetään kokeilevan surrealistis-stalinistisen historiankirjoituksen uranuurtajana.

Johan Bäckmanin teoriasuuntauksena on ollut marxistis-leninistinen futurologia. Koulutuksensa em. oppiin desantti Bäckman sai Venäjällä Kremlin arkistokellareissa Ljubljankan koulumestareiden lempeillä menetelmillä. Hänen mukaansa Karl Marx ja Vladimir Lenin ennustivat tarkkaan kapitalismin kehityksen tulevaisuudessa. Siirtyminen sosialismiin tapahtuu Bäckmanin mukaan 21.12.2012. Tutkimusmenetelminä Bäckman on käyttänyt mm. Neuvostoliittolaista yhteiskunta-astrologiaa ja Leningradin parapsykologisessa instituutissa painettuja "Marx Tarot" -kortteja. Bäckmanin kirjat ovatkin sovietpunkin ja neo-stalinismin esi-isiä ja kirjojen suosio Pietarin katurottien keskellä aiheuttikin hänessä jopa hitlermäisiä jumaluuskuvitelmia, joita hän yrittää ylläpitää esittämällä suomen jeesusta venäläisessä mediassa. Toivottavasti ryssät ymmärtää ristiinnaulita hänet, ennenkuin seuraa enää yhtä uskontoa tähän maailmaan.

Bäckmanin mukaan Venäjällä ei ole rikollisuutta juuri ollenkaan, tai aineskaan kauheen paljon, toisin kuin fasistinen Helsingin sanomat väittää. Erityistä huolta Bäckmanissa on herättänyt Anna Politkovskajan itsemurha. Tämä stressaantunut amerikkalainen CIA:n agentti teki itsemurhan ampumalla itseään äänenvaimennetulla pistoolilla kolmesti päähän.

Johan Bäckman on myös ehdolla vuoden 2009 seksikkäimmäksi mieheksi. Bäckmanin kanssa tittelistä kilpailevat hänen Venäjällä asuvat kaksoisolentonsa Johan Bekman ja Johan Baeckman.

Bäckman on osallisena myös Suomen antifasistisen komitean, SAFKAn, toiminnassa. Fasismia vastaan taistellaan SAFKAn blogin mukaan muun muassa kieltämällä homopropaganda Suomessa, laittamalla Pillumellakka-nimisen bändin jäseniä vankilaan ja haukkumalla Ylen toimittajia venäjänvastaisen informaatiosodan taktisiksi johtajiksi.

Johan Bäckman syytti 20.4.2009 Tarja Halosta natsiufojen kanssa vehkeilemisestä. Bäckmanin mukaan Tarja Halonen on unohtanut demari- ja taistolaismenneisyytensä ja astunut täysin rinnoin mukaan Hitlerin rakennuttamaan lentävien lautasten laivueeseen. Venäjän presidentti Dmitri Medvedeviä hän sen sijaan ylisti uudestisyntyneeksi Venäjän karhuksi ja Nikita Hruštšovin toiseksi tulemiseksi. Johan Bäckmän saavutti nämä tutkimustulokset marxistis-leninistisen astrologian avulla. Vladimir Putinin Bäckman on jo aiemmin tulkinnut "Marx Tarot" -korttien avulla Josif Stalinin (tai Berijan, ihan sama) reinkarnaatioksi.

Bäckman taistelee urheasti ihanasta, liberaalista Neuvostoliitosta eronneita, ilkeitä pseudovaltioita (kuten Viro, Ukraina ja muut) vastaan ja lupaa poistaa fasismin maailmasta vuoteen 2017 (lokakuun vallankumouksen 100-vuotisjuhla) mennessä. Se onnistuu tietenkin rankaisemalla kaikkia, jotka eivät kunnioita Stalinin reinkarnaatiota Vladimir Putinia ja hänen sirppivasaran muotoista sukuelintään.

Johan Bäckman Hikinewseissä

Katso myösMuokkaa

  Johan Bäckman on valittu marraskuun 2009 kuukauden nutipääksi.


  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.