Enmaksakirkollisveroaperkelesentään.gif


Jones-250
Black White UNSC logo.png
Black White UNSC logo.png

Komentokeskus - Radiohuone - Radioloki - Operaatiot

Direction a suivre 2 yve 01.svg Tämä käyttäjä on palauttaja, Hikipedian (uskon)puolustaja, joka pystyy kumoamaan muokkauksia poikkeuksellisen nopeasti ja helposti. Älä siis haasta häntä muokkaussotaan.


J0NES
A32.gif
Koko nimi: Jones-250
Syntymäaika: 10. tammikuuta 2174
Syntymäpaikka: err404
Uskontokunta: Hengellinen, muttei uskonnollinen.
Kuolintapa: Yrityksistä huolimatta yhä hengissä
Hiusten väri: Musta
Saavutukset: Olemassaolo
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Ylläpitäjä.
Pilkkanimet: Vitun idiootti, Homo, ym. tavanomaiset.

”J0NES, quality you can see.”

~Slogangeneraattori


Vapise, kuolevainen, sillä paikka jossa seisot on pyhä. Mikäli tiesi on tänne vienyt, olet todennäköisesti hipaissut sen häilyvän läsnäolon olomuotoa, jonka nimeä tämä sivu kantaa. Vuodet ovat häpeällisesti kuluneet Hikipedian Kultaisen Valtaistuimen salin kantamattomissa, vuosia olen suorittanut muita tehtäviä, kunniatta ja häveten poissaoloani. Aika ajoin palaan, kaikessa hiljaisuudessa, sillen ole varma mikäli olen Hikipedian siunauksen arvoinen. Lähesty minua ja puhu, sillä kaipaan seuraa. Lähesty minua ja keskustele kanssani avoimesti, sillä toivon, että voisin jakaa jotain, jotta voisin auttaa jotakuta kasvamaan ihmisenä, ollen kenties siten hyödyksi. Astele näitä käytäviä kunnialla, selkä suorana, mutta samalla kunnioittaen, sillä tämän temppelin perustukset tukeutuvat menehtyneiden selkärankoihin. Kuolema on lopulta vain tekosyy laistaa palveluksesta.

Ajatusten Ahdistava Aurajoki -osio

Varoitus: Seuraava kirjoitelmarypäs sisältää huomattavia määriä keinofilosofisia haihatteluja, joilla on hyvinkin karsinogeesisiä ominaisuuksia. Teitä on varoitettu.
-Internetsyöpä-instituuttien liitto, ISIL ry

On kiintoisaa, kuinka yksilö muuttuu, kasvaa henkisesti vuosien mittaan. En pysty nykyään millään lailla... Tuota, kuinka asettaisin sen sanoiksi? ...ajattelemaan samalla lailla kuin aikaisempi minäni. En samaistu tähä yhtään. Uskon, etten sietäisi hetkeäkään menneen minäni seurassa. En tiedä, jos tämä johtuisi siitä, että tämä olisi liian naiivi, lapsellinen ja sivistymätön, vaiko siitä, että nykyminäni on liian analyyttinen, stoalainen ja oman näennäisen viisautensa harhauskon ylimielisyyteen uppoutunut. Tämäkin kirjoitelman vihjaukset ja sen tekosivistyneisyys kaikessa metahulluudessaan vahvistavat viimeksimainitut piirteet. Pitääkö yksilön vihata itseään, hyväksyä kaiken sanomasta olevan valheellista, jottei olisi? Turhauttavaa.

Sietämätön on olemassaolo ja tietoisuuden kirous. Autuaita ovat henkisesti köyhät.

 
Ote Pedian taidehistorian klassisesta maalauksesta. Keskiössä oleva hahmo oli aikoinaan nimeltään Hjassan, minä en esiinny maalauksessa. Syynä tämän kuvan läsnäoloon tällä sivulla on se, että sen kuvaama tunnetila, jonkin rakkaan muuttuminen poissaolosi aikana, kuvautuu siinä erinoimaisesti.


Coming soon, eli projekteja joko suunnitteilla tai toteutuksen alla.

Kaikki ko. projektit ovat täten minun vastuullani, joten älkääs varastako ideoita tarkoituksiinne.

  • Tällä hetkellä vain Hikikirja "Hikiara", humoristinen versio Harry Mortensonin kirjasta "Aniara" Paperit hukkuivat, saatana.
  • Erinäisiä ideoita, ehkä on vielä jossain...


F.A.Q.

Lue täältä, enne' kuin menet möhlimään keskustelusivullani!

"Elät siis tulevaisuudessa, kuinka voit olla täällä nyt?"

Joitain vuosia takaperin yritettiin tavanomaisten metodien ja unelmien kautta luoda aikakone. Valitettavasti teorian ulkopuolella odotti karu todellisuus. Kaikki koekaniinit kuolivat, pikemminkin katosivat, kokeissa. Hirvittävien ja vähintäänkin eettisesti kyseenalaisien kokeitten perusteella voitiin kuitenkin todeta, että jonkin valtakunnan tietoa ja dataa voitiin kuitenkin lähettää sekä vastaanottaa kvanttivaahdon kieroutuman johdosta aikakausien väliin muodostuneitten kosketuskohtien kautta puhkaistun kronolinkin kautta menneisyyteen. Menehtyneitten urhi ei siten mennyt täysin hukkaan, vaikka hinta oli kova.

"No siinä tapauksessa, mikä on ensi viikon lottorivi?"

En voi valitettavasti auttaa. Sattumanvarausuusteoreema, jonka oikeellisuuden voi helposti todeta tämän sivun historiaa tarkaselemalla, toteaa, että aikaparadoksit ja senkaltaiset vaikuttamisyritykset nollaavat käytännössä kaikki yritykset koskettaa aikajanaa. Tämä on käytännöllistä, mutta harmillista. Valittaisin asiasta ylöspäin, mikäli jonkinlainen temporaalibyrokratiaporras, johon voisin asiasta ilmoittaa, olisi olemassa.

"Voisitko ottaa minuun yhteyttä viisi vuotta sitten?"

En, valitettavasti. Aika kulkee nykyisten vaikeasti selitettävien oletusten ja teorioitten perusteella paralelleissa, eräänlaisissa noin 185 vuoden sykleissä. Toisinsanoen, voin ottaa yhteyttä sinuun nyt tai vaihtoehtoisesti isovanhempaasi. Ongelmana on tosin se, ettei tällä hetkellä todennäköisesti edesmenneen faffasi tai mummusi (otan osaa) aikana ollut tarvittavaa sähköistä viestimisteknologiaa.

Kysymysten aika on nyt toistaiseksi ohitse, jatkakaamme joskus toiste.


  Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 5 677 muokkausta.

  Tämä käyttäjä on vastuussa Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ””. prosentista Hikipediaan tehdyistä muokkauksista.

  Tämä käyttäjä on tehnyt jo 2510 muokkausta Hikikirjastossa.

  Tätä käyttäjää kiehtoo japanilainen kulttuuri, kieli, historia sekä taide.

  Tämä käyttäjä on lintubongari.

  Tämä käyttäjä suorastaan asuu Hikipediassa, joten häntä voi pitää aika aktiivisena. Hyvässä tai pahassa...

  Tämä käyttäjä on Hikipediapuolueen jäsen.

  Tämä käyttäjä on lisännyt allekirjoituksensa sivulle allekirjoitus.

  Tämä käyttäjä on, sillä hän ajattelee, tai ei ole tai ehkä on tai ehkä ei ole.

  Tämä käyttäjä vietti lapsuutensa maapallolla.

first version Tätä käyttäjää kiinnostaa Hikipedian historia ja sen ensimmäiset epäonnistuneet yritykset.

  Tämä käyttäjä tekee Hikipedian lisäksi ihan oikeaa työtä elääkseen, tai muuten vaan.

  Tämä käyttäjä on palauttaja, Hikipedian (uskon)puolustaja, joka pystyy kumoamaan muokkauksia poikkeuksellisen nopeasti ja helposti. Älä siis haasta häntä muokkaussotaan.

 
Täten annetaan J0NESille papukaijamerkki hienosta työstä ja vandalismin kumoamisesta sekä sivujen kuvittamisesta. Hyötykäyttäjäksi et ainakaan vielä pääse, joten katselen sinua yhä täältä norsunluutornistani ja joudun palkinnon ojentaakseni taivuttamaan selkääni vaivalloisesti eteenpäin. Miksi minulle osuu aina kaikki raskas?! :( --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 6. maaliskuuta 2009 kello 16.57 (UTC).
 
--HarrivBOT  14. huhtikuuta 2016 kello 15.51 (UTC)© Jones-250 MMCXCIX