Teppo tulppa
Vittuaku.jpg
Sukupuoli: tosimies
Ensimmäinen
muokkaus:
suurin virhe
Kotikunta: Helsinki
Muokkaus-
näkökulma
:
jotain älytöntä taustalla
Hiusten väri: kalju
Kielitaitoisuus: turhan ylimitoitettu märehdintä
Saavutukset: sai kunniakkaan tehtävän korjata vanhan Winnien, ei korjannut
Kasti: Oppineet käyttäjät
Lempi-
/pilkkanimet:
The Teppo, The Tulppa
Motto: "Kaikki maailman työläiset, liittykää yhteen! (keksin sen itse)"

Clippy.gif

Haluatko kenties ottaa asteen korkeampaa yhteyttä käyttäjään?
   • Kyllä         • Ei


Teppo tulppa (aiemmin Suuri Johtaja, Ikuinen Ylivaltias Teppo) on egosentrisyydessään kyseenalaistamaton sekä luovuudessaan kyseenalaistettava Hikipedian oppinut käyttäjä, jolta ei artikkelien muotoon kiteytynyt paska lopu sitten millään. Uusia artikkelin tynkiä tulee lähes viikottain, joita ylläpidon täytyy siivota päivät pitkät. Toisin sanoen kyseessä on jatkuvan oppimisen kierteessä ansaitusti pyörivä idiootti, jonka törkyisestä kädenjäljestä ei voi kuin IP-noob erehtyä. Täydellisessä ala-arvoisuudessaan mittaamatonta roskaa suoltava Teppo tulppa ei edes kirjoittanut nimityhmäiltyä sukunimeäänkään isolla kirjaimella, mistä on syyttää vain ja ainoastaan itse imbesillien ehdotonta mestaria.

"Laatu ennen määrää" on Teppolaista tekopreseptiä tiukasti vastaan. Ainoastaan yleistä ulkonäköä on soveliasta parantaa laadukkuden kannalta, mikä johtaa muun muassa harvoin kohdattavaan täydelliseen oikeinkirjoitukseen, tarkkoihin pikselien laskelmointeihin, lingvistisen monimutkikkaisuuden häpeämättömään hyväksikäyttöön, sekä punaisten linkkien poistamiseen (ja sinisten lisäämiseen), mistä on myös tälle idiootille muuten ainakin kerran huomautettu.

Teppo on tehnyt tunnetusti yhden hyvän sivun. Se kannattaa lukaista.[1] Ei sen takia, että se olisi jonkinlainen osoitus humoristisesta nerokkuudesta, vaan pikemminkin siitä, että maailmassa tapahtuu ajoittain myös mahdottomuuksia.

AntologiaMuokkaa

 
Tulppa on eräiden tietolähteiden mukaan kapitalisti.

ViitteetMuokkaa

  1. Riippumaton mielipide