WANTED! Tämä käyttäjä on ehkä joskus ollut aktiivinen muokkaaja, mutta nyt hän näyttää mystisesti kadonneen. Kaikista havainnoista on välittömästi ilmoitettava ylläpitäjille.


Top Secret.png

VAROITUS, tämä käyttäjäsivu voi sisältää tarpeettomia ja äärimmäisen ärsyttäviä gif-animaatioita, jotka saattavat saada heikkohermoisimman polttamaan viimeisetkin päreensä.

Smallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gifSmallmario.gif

Traani
Mushroom seller.JPG
Koko nimi: Tri. Traani Harppuuna-Rasvanen
Syntymäaika: Yöllä kissanmetsästysaikana jossain lähivuosisadoilla.
Syntymäpaikka: sairaala
Uskontokunta: Lentävän spagettihirviön kirkko
Kuolintapa: Ei vielä ajankohtainen
Hiusten väri: Ruskea
Saavutukset: On päässyt Hikipedia-kokemuksella kouluun
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Hyvä kysymys
Pilkkanimet: Lukuisia

Shrooms.jpgHei, olen Traani. Se ei ole oikea nimeni. Keskusteluissa harrastan vastaan väittämistä, olin keskustelukumppanini kanssa eri mieltä tai en. Saatan välillä jopa vuorotellen laukoa argumentteja niin aiheen puolesta kuin vastaankin. Tai sitten hairahdun täysin aiheesta ja alan puhua omituisia.

Huumorintajuani on haukuttu omintakeiseksi ja minulla on aina runsaasti artikkeleita työnalla kiintolevylläni. Valitettavasti eri suunnista tulevat paineet rajoittavat suuresti aikaani, joten en voi kaikkea aikaani kuluttaa niitä kirjoittaen, kuten en myöskään Hikipediaa valvoen (olen valitettavasti eräs tämän sivuston elämää elämättömistä ylläpitäjistä). Pidä pää pystyssä, niin ettei näytöpääte katoa näköpiiristäsi. Vain sienin voimme voittaa!

Tässä allekirjoitukseni tällä hetkellä:--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif

Sivuja, joiden tekemisessä olen ollut tai olen vahvasti mukana (edellytyksenä myös tietynlainen ylpeys tekstin laadusta)

 • Grigori Rasputin: Ensimmäinen artikkelini ja sen takia yksi suosikeistani. Oli hieno kokemus tehdä sivu ja siitä se ajatus sitten lähti.
 • Sieni:  Aikanaan yksi lempijutuistani. Oli aivan rupuinen, muutaman lauseen artikkeli, mutta aiheesta muutenkin kiinnostuneena päätin nostaa sen arvoiselleen tasolle. Saanut jostain käsittämättömästä syystä hyvä-merkinnän.
 • Sieni.us: Yksi lempisivuistani, eihän siitä tehtyä artikkelia voi olla muokkaamatta. Minä tein kyseiseen artikkeliin arvonta systeemin, jolla sen yksi vitseistä toivon mukaan pyörii. Käy ihmeessä tutustumassa!
 • Älyvapauden patsas: Varmaan paras tekemäni artikkeli. Pitäisi tätäkin linkittää... Saanut hyvä-merkinnän.
 • Hikikirjasto:Väitöskirja:Luomuvitunviljely:Väitöskirjani, jolla väittelin tohtoriksi. Olen siis tri. Traani.
 • Ilta-Sanomat:Kirjoitin aikaisemman läjän persperäistä orgaanistä jätettä parempaan muotoon. Aikaisemmasta muodosta ei kyllä ollut muuta suuntaa kuin ylös, mutta ansio tämäkin...
 • Työnarkomania: Tehty Voimalehden marraskuun (2007) numeron artikkelin pohjalta. Toivottavasti eivät pahastu... Se oli hauska artikkeli, jonka ideaa oli mielestäni pakko käyttää täällä.
 • Arkhimedeen laki: Tälläinen, jostain ikivanhasta Uutisvuodon vitsistä syntynyt artikkeli, jonka idea on minusta sinänsä ihan kiva...
 • Autoeroottinen vaihe: Kehitimpä amishuumoria eteenpäin (jos kyseisessä "huumorin" alalajissa edes mitään kehittämisen arvoista on).
 • Hikikirjasto:Itsepuolustusopas: Eräs Hikipedian käyttökelpoisimmista oppaista, varmasti omiaan Hikipedian käyttäjäkunnalle. Saanut hyvä-merkinnän.
 • Timokratia: Taas näitä sanasta vääntelyitä. Minulla on oikeasti tunne, että olisin kuullut tämän vitsin aikaisemminkin...
 • Sosiopaatin tutkinto: Kuten edellisessä.

Teokset ja muut vastaavat, jotka ovat vaikuttaneet kyseenalaiseen huumorintajuuni

 
Täten julistetaan Käyttäjä:Traani vittuilutieteen tohtoriksi ansiokkaan, kiitettävän tiiviin ja tarkastetun väitöskirjansa johdosta. --Napoleon 6. heinäkuuta 2007 kello 08.58 (UTC)
 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja väsymättömästä sivujen linkittämisestä --Wooohooo 2. marraskuuta 2007 kello 16.29 (UTC).


Näin päällimmäiseksi minun on pakko sanoa mielestäni koko tunnetun Maailman paras kirjailija Terry Pratchett, jonka teokset ovat verrattavissa asioihin, joita ei voi verrata mihinkään niiden mahatavuuden vuoksi. Näiden teosten oivaltava huumori saa kenet tahansa huumorintajun omaavan kihertämään naurusta, ja lainaamaan läheisestä kirjastosta uuden kappaleen. Tietenkin osa kiitoksista kuuluu suomentajalle, jos nyt ei osaa enklantia lukea...

Toisena kiitettävänä voisi olla Douglas Adamsin hieman syvempää pohdintaa vaativa huumori, jota en tässä jaksa käsitellä kovin pitkään. Pitänee vain sanoa, että viimeiset osat eivät mielestäni olleet yhtä hyviä kuin niitä edeltävän... Mutta kyseessä on silti kulttiklassikko, joka ilmeisesti oikeuttaa minkä tahansa laatuun kohdistuvan kritiikin argumentittomaan kaatamiseen.

Mainittava on myös mahtava Monty Python-sarja sekä elokuvat, kuten Monty Python and the Holy Grail. Kyseisten elävien kuvien vaikutus huumorintajuuni ja elämäntapaani jo sinänsä on sen verran suuri, ettei sitä voi tajuta muuten kuin kokeilemalla itse katsoa näitä ihastuttavia pohdintoja siitä, kuinka puolustautua banaanin kanssa hyökkäävää raivohullua vastaan.

Eipä unohtaa saa myöskään ihastuttaa Pahkasika-lehteä, suomalaisen huumorin kauneinta kukkaa ja sairainta itiöpesäkettä. Ilman sitä olisi eloni huomattavasti nykyistä tyhjempi.

Viimeiseksi kiitän legendaarisia Vaaleanpunainen pantteri-elokuvia, joiden väkivaltainen ja onnettomuusaltis huumori on värittänyt elämääni, jos sitä nyt sellaiseksi voi sanoa.


Sivuja joista tämä käyttäjä pitää

  Tähän käyttäjään ei pidä luottaa.

          Tämä käyttäjä komentaa kommunistiputkimiesarmeijaa


  Vanha vihtahousu pitää erityisesti tästä käyttäjästä...

  Tämä käyttäjä osaa todistetusti lukea ja kirjoittaa. Hän on Hikipedian mallikäyttäjä numero #7.

  Tämä käyttäjä on synnintekijä. Hän saa takuulla ansionsa mukaan
(vähintään kaksoset).

  Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 11 190 muokkausta.

  Tämän käyttäjän musiikkimaku on vähän mitä sattuu.

  Tämä käyttäjä tekee Hikipedian lisäksi ihan oikeaa työtä elääkseen, tai muuten vaan.

  Tämä käyttäjä on vastuussa Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ””. prosentista Hikipediaan tehdyistä muokkauksista.

  Tämä käyttäjä saa sisäisen rauhan katselemalla sieni.us:ää.

  Tämä käyttäjä on seksuaalisesti suuntautunut.

  Tämä käyttäjä uskoo rauhaan ja rakkauteen, sitoo kukkasia hiuksiinsa, aiheuttaa venkoilullaan pahennusta kunnollisissa ihmisisssä ja halailee puita. Tai sitten hän on muuten vain hippihenkinen.


  Harvat tietävät mitä tämän käyttäjän kallossa liikkuu.

  Tämä käyttäjä EI ole minkään sortin bittivelho.

  Tämä käyttäjä on potaatti.

  Tämä käyttäjä on palauttaja, Hikipedian (uskon)puolustaja, joka pystyy kumoamaan muokkauksia poikkeuksellisen nopeasti ja helposti. Älä siis haasta häntä muokkaussotaan.

  Tämä käyttäjä on käyttäjä. Ei siis ole ihme, että jutut ovat mitä ovat...


 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja liiallisesta sienien nauttimisesta, artikkelistaan "sieni", sekä linkittämisestä, mihin meinaa pyörtyä. Huh! Varokaa, kun Traani innostuu, niin sivut ilmestyy täyteen linkkejä! --  Pieni Herra Snelli   3. joulukuuta 2007 kello 19.37 (UTC).
 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja sivujen linkityksestä. Kun nyt olet vittuilutieteen mestari, niin minkämoisen vitutuksen saat tästä vittuilustani aikaan? Myönnetty myös Peeloa kohtaan tuntemastasi myötämielisyydestä... --B E 4. joulukuuta 2007 kello 20.40 (UTC).
 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja siitä, että hänellä on käyttäjäsivunsa mukaan hyvin samanlainen huumorintaju kuin minulla. Toisin kuin teillä kaikilla muilla lusmuilla. Mars kiekkomaailmaa lukemaan. Tai katsokaa edes Excel Saga. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 8. joulukuuta 2007 kello 10.43 (UTC).
 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja sinnikkäästä ja pitkäaikaisesta artikkelien linkityksestä. Vaikken mitenkään sinua paremmassa tai edes samassa asemassa olekaan, annan tämän silti. --Luoma 26. marraskuuta 2007 kello 15.17 (UTC).
 
Täten annetaan Traanille papukaijamerkki hienosta työstä ja siksi koska en ole vielä antanut Sinulle papukaijamerkkiä. Tai sitten joku törkimys on poistanut sen. -HEHEHE 24. joulukuuta 2008 kello 07.49 (UTC).
 
Täten ojennetaan Traanille pullo Finlandia Vodkaa Jumala-pelin arvostelusta. Boolia ei löytynyt lupauksista huolimatta, mutta toivottavasti maistuu. Tarjoillaan hymiön kera:-)--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 20.10 (UTC)