"Perkeleen perhanan perkeleen perkele! Helvetin perhanan perkeleen perkele!"

-Presidentti Juho Kusti Paasikivi kaoottisessa tilanteessa

"Tätä on saatava lisää!"

-Homssuinen opiskelijahippi kokeiltuaan kaaosta ensi kertaa

Kaaos on politiikkaa, varsinkin yhteiskuntajärjestelmää koskeva käsite, jonka kehitti Kermo Jullinen vuonna 1457, oman H-hetkensä lähestyessä vääjäämättömästi. Myöhemmin kaaos on saavuttanut suurta suosiota varsinkin nuorison keskuudessa.

LyhyestiMuokkaa

Kaaoksella tarkoitetaan ihannetilannetta yhteiskunnassa, jolloin kaikki on kaikkien (jotka sen irti saavat), kaikki ovat tasa-arvoisia keskenään (joskin ne, jotka kykenevät, ovat muita tasa-arvoisempia), ja kaikki on yleensäkin hyvin (vahvimpien kannalta). Kaaosta pidetäänkin tietyissä piireissä ratkaisuna lähes mille tahansa ongelmalle, joskin tehokkaan salaliittotoiminnan vuoksi se ei ole yleisesti käytössä.

KannatusMuokkaa

Kaaoksella on lähes jokaisessa valtiossa oma puolue, kuoro, kirkko, juhlapyhä, TV-kanava, yksityiselämä, olutmerkki, radiokuunnelma, kirjasarja, aikakauslehti, hyönteislajike, munuaiset, talo tontteineen, auto, humppayhtye, öljynporaustorni, rikosrekisteri, videopeli, silta, sosiaaliturvatunnus, etc, etc, etc... Kaaoksella on varsinkin nuorison keskuudessa suosiota, joskin vanhemmat ikäluokat muistavat edelleen kultaisen nuoruuden kaaoksessa.

Katso myösMuokkaa