Kari Enqvist

Stop hand.png

Tämä artikkeli on pyhäinhäväistystä ja törkeää jumalanpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella arvomaailmojen ja kulttuurien kohtaamisesta, mutta rakentavampaa on lähteä ulos riehumaan ja polttamaan Tanskan lippuja.
Artikkelin tekijää pyydetään menemään vessaan ja pysymään siellä pitkään.
Kari Enqvist
Kari enqvist.PNG
Boheemin kulmakarvat ovat kadonneet niiden osoittauduttua teoreettisesti valheellisiksi emotionaalisuuden viestijöiksi.
Koko nimi: Kari-Pekka Enqvist
Syntymäaika: 16. helmikuuta 1954
Syntymäpaikka: Lahti
Uskontokunta: tiede (Saatana)
Kuolintapa: kosminen ylösnousu
Hiusten väri: väritön, mauton, hajuton
Saavutukset: todella monta
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
tieteelliset laukaukset
Pilkkanimet: Jeesuksen hylkiö

Uskonto on alkukantainen yritys selittää maailman tosiseikkoja. Se ei vain ole siinä kovin hyvä.”

~Kolumnillaan Enqvist teorisoi kuinka saada Paavin kardinaalit peräänsä

”Olemme hiukkasten liikettä!”

~Enqvist Pentti Linkolalle

”Rumaa sellaista”

~Linkola Enqvistille


Kari-Pekka Enqvist (kavereiden kesken Kari Enqvist) on Suomen johtava tiedepopulisti, sekularisoija sekä antishamaani. Hän on fyysikko, mutta jostain tuntemattomasta syystä fysiikka on se tieteenala, jota häntä kiinnostaa kommentoida kaikkein vähiten julkisuudessa. Mittavien titteleidensä eteen Kari on tehnyt suhteessa muihin tavallista enemmän, kuten esimerkiksi kirjoittanut paljon kirjoja, luennoinut tieteen merkityksestä, nolannut saamelaisia sekä polttanut luonut eksotermisiä reaktioita kirkoissa. Kari on teoreettisen fysiikan professori ja ihmeen kaupalla ei ole työtön.

Karilla on ilmeisen huono suhde isäänsä - Taivaan Isään siis. Tämä tulee ilmi hänen viikottaisissa totuus vastaan tiede -artikkeleissa, missä hän jokseenkin turhan epäselvästi kieltää Jumalan olemassaolon vaikkapa adiabaattisen muutoksen kaavoituksella tai uskomattomalla argumentaatiolla. Enqvist oltaisiin jo hyvinkin suurella todennäköisyydellä julistettu Vatikaanin valtion viholliseksi, mikäli kukaan jaksaisi lukea hänen juttujaan kolmea riviä enempää.

BiografiaMuokkaa

NuoruusMuokkaa

 
Kari ohjaa uskonnolliset fundamentalistit sinne minne kuuluvatkin.

Kari syntyi keskiverto luterilaiseen perheeseen Suomen natsilassa, Lahdessa, ollessaan vasta 0-vuotias. Ennen tieteellisiä läpimurtojaan hän suoritti toisenlaisen läpimurron, jolloin älyvälkky oli viimein asettunut maailmaan. Enqvist oli hartaimmista hartain kristitty, kunnes eräänä myrskyisenä iltana joutui hän ansaan Riiheläiselle peltopalstalle. Rukoillessaan Sokratesta, Albert Einsteinia ja Nikola Teslaa, hän lupasi alkaa uskomaan tieteen ihmeeseen, jos säästyisi kuolemalta. Näin kävi ja pian Enqvist olikin maallisuuden esikuva.

UraMuokkaa

Suuren tieteentulon jälkeen Enqvist kulutti kansakoulun penkkiä ahkerasti, pärjäten ironisesti uskonnossa ja huonosti fysiikassa. Vuonna kivi ja keppi hän viisasteli itsensä älyvapaiden teorioiden tohtoriksi ja alkoi kirjoittamaan kolumneja lukuisiin viihdelehtiin varsin huonolla menestyksellä. Tehtyään Yle:n kanssa sopimuksen, pääsi Enqvist hyville liksoille. Enqvistin nykyinen yhteiskunnallinen okkupaatio onkin Yle:n paskapuhe-palstan päivittäinen täyttö toistaan ihmeellisimmillä kvanttifysiikan teorioilla sekä uskontokriittisillä pöpinöillä. Yle on puolestaan mainostanut Enqvistiä "supertähtenä", liittyneekö tämän sitten hänen kosmos-väittämiinsä tai johonkin muuhun hevonpaskaan. Enqvist on myös esiintynyt paljon nuorille suunnatuilla opetusvideoilla, joissa hän avaa alakoulu-tason biologian käsitteitä naama mutrulla. Häntä on kuitenkin moneen otteeseen yritetty vaihtaa Esko Valtaojaan, joskin apinamaiset raivokohtaukset estävät yritykset joka kerta.

Urotyöt ja palkinnotMuokkaa

 
Kari ja salainen ase.

Enqvist on suurmiesten mittapuulla vähintään kymmenen kärjessä. Enqvist kirjoitti yli-oppineeksi pahanmaineisesta Lahden lyseosta, saaden palkinnoksi rahaa ja naisia. Hänen hiukkasfysiikkaa ja kosmologiaa koskevat ansionsa ovat tuoneet hänelle mainetta kaikissa Suomen tiedepiireissä ja Enqvist pääsikin 2000-luvun alussa Suomalaisen Tiedeakatemian kahvinkaatajaksi.

Suomen Mensa eli Monitaituroisten epikurolaisten naistenkaatajien salainen asiakerho ylisti Enqvistin "yltiömäisen älykkäitä läpinöitä", joita tavallinen kansakin ymmärtää (mutta ei lue). Näin Enqvist sai mensa-palkinnon sekä myöhemmin kunniamerkin Tiede-Inkvisitiolta tieteen levittämisestä. Saavutuksistaan ylpeä Enqvist lopulta alkoi tiedeboheemiksi.

Enqvist on julkaissut kymmenkunta kirjaa käsitellen avaruutta, maailmankaikkeutta sekä erityisen lyhyitä naissuhteitaan. Useimmat opukset sisältävät Enqvistin alkoholin vaikutuksen alaisena suorittamia rustauksia, kuten lentäviä lauseita sekä epämääräisiä tukkimiehen kirjanpitoja. Kirjat ovat voittaneet monia palkintoja, pääosin Enqvistin itse keksimiä.

Taistelu lappalaisen shamaanin kanssaMuokkaa

 
Enqvist falsifioi shamaanin höpötykset ankaralla tieteellisellä metodilla.

”Taattu tulevaisuus on ja rahaa on ja rahaa tulee lisää heheh...”

~Vanhoja temppuja käyttävä Ishtar kuluttaa katsojien aikaa ilmeisen huonolla suomella


Yle:n Perjantai -ohjelmassa Kari Enqvist joutui kasvokkain lappalaisen kansansaatanan kanssa. Näyttämöllä kaikessa rauhassa vettään nauttiva Enqvist joutui yhtäkkiä lappalaisen Ishtar-Marian taikuuksien soppaan, kun nuori noita alkoi laukomaan päättömiä väitteitä Enqvistin yksityiselämästä.

Yleisön haukkoessa henkeään Enqvist asetti aivosolujensa reseptorit hyökkäysmuodostelmaan, hänen pohdiskellessaan täydellistä vastaiskua. Lavalle astumisestaan minuutin kohdalla Ishtar suorittaa virhearvion, kun alkaa höpöttämään Enqvistin fiktiivisestä pojasta. Juontaja Sean Ricksin annettua puheenvuoron Enqvistille paljastaa hän suuren kulissien takaisen vedätyksen, jolla sai shamaanin koukkuun. Puutaheinää puhunut shamaani joutui välittömästi palaamaan Oulun kylmään pimeyteen surullisen näyttävän tappionsa seurauksena kun taas Enqvist sai (tällä kertaa oikeasti) supertähden maineen.

LinkkejäMuokkaa