Keskustelu Hikinewseistä:Paavo Lipposen kolumni: So fucking what?

Tällä sivulla ei ole keskusteluja.

Tämän uutisen sinänsä herttainen kieli tuntuu hieman samalta kuin omaa blogiaan lukisi tai peiliin katselisi. Mutta haluaisin kuitenkin tietää, että onko tässä jokin aito referenssi kyseiseen herrasmieheen. Vitsi jäi nimittäin näiltä osin auki. Toki jo loistavan älyllinen tyyli ja erittäin kekseliäät sarkastiset eufemismit jotka kuvaavat kohdettaan katutietoisen osuvasti ovat hauskoja itsekseen. Mutta jotenkin tuntuu että tässä pitäisi ottaa se yksi potentiaalinen lähentyminen itse persoonaan joka tämän tekstin on kirjoittanut... Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 11. helmikuuta 2011 kello 00.04 (UTC)

Sinä saatanan kaunainen korpikepulainen korkkiruuvijuntti et vain tajua valtiomiestason laatuproosan päälle. Ei ole tässä maassa mitään uutta. Pian omia itsetyytyväisyyspierujaan haistelevat tekstikriitikkohipit pystyttävät giljotiininsa Senaatintorille keisarin patsaan tilalle. Ja sitä pystyttäessä tulee teilläkin, arvoisat kaunakot, liekehtivä khimaira vastaan. --Paadhominem Lipponen
Olen kaunainen korkkiruuvijuntti mutta en korpikepulainen. Tämä on yhtä tärkeää kuin muistutus siitä mitä eroa on runkkarilla ja hikisellä runkkarilla. Täsmennys on aina tarpeen., Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 12. helmikuuta 2011 kello 12.56 (UTC)
Ovelasti herra nyt kieltämättä teki ja kuin salaa kirjoitelmiaan mainosti. --MasterBlaster 11. helmikuuta 2011 kello 15.32 (UTC)
Ei ole olemassa huonoa PR:ää. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 12. helmikuuta 2011 kello 12.56 (UTC)
Mutta siis referenssi tulee siitä, että ainakin Lipposen Turun Sanomain kolumnit ovat hillittömiä haukkuparaateja, joissa lytätään aina ainakin kepulaispölvästit ja sitten uushipit, jotka eivät mitenkään tajua, että Lipponen on ollut uransa joka vaiheessa kaikista asioista tasan oikeaa mieltä. Voidaan viitata myös muihin Lipposen ulostuloihin, mm. hänen mahtaviin bitch slap -orgioihinsa Juhani Suomen kanssa Suomen Kuvalehdessä (jonka yhteydessä Lipponen melko suoraan totesi, että Suomi on mielisairas) ja hänen supernopeasti alennusmyyntiin päätyneeseen Järki voittaa -pamflettiinsa, jossa haukutaan hyvin tiiviisti lyttyyn kaikki, jotka joskus ovat Paavon kanssa eri mieltä olleet. So what -kommentti aiheesta, joka ei sinänsä ole mitenkään erityisen merkityksellinen, summasi hienosti Lipposen ilmiömäiset pr-kyvyt. On totta, että Lipponen ei kirjoituksissaan ym. käsittämättömässä käräjöinnissään käytä aivan kaikkia ilmauksia, joita tässä kolumnissa esiintyy; ne välittyvät pikemminkin yleisestä asenteesta hyvin selvästi. Tämä kolumni onkin ehkä jonkinlainen tyypillisen Lippos-kolumnin kovaksi tiivistetty lihaliemikuutio. --Napoleon 11. helmikuuta 2011 kello 21.52 (UTC)
Olihan siinä sitten jotain. Syyllinen lienen siis minä, ja seuraus politiikanseuraamattomuudestani sekä yleisistä puutteista. [Kaunainen korkkiruuvijuntti] Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 12. helmikuuta 2011 kello 12.56 (UTC)
Palaa sivulle ”Paavo Lipposen kolumni: So fucking what?”.