Tarjoan noille viime syksyn mesoamisille kutsuvamman vaihtoehdon tervetulotoivotukseksi:

Tervetuloa.

Noin. Toivottavasti nautit ajastasi täällä. --Teleskooppi (keskustelu) 6. kesäkuuta 2020 kello 16.04 (UTC)

TiedusteluMuokkaa

Iltaa! Sivustomme aktiivinen henkilökunta on näinä päivinä niukkalukuista. Siksi tiedustelen, kiinnostaisiko teitä asiallisena ja hyödyllisenä käyttäjänä ylläpitäjästatus. Oman aktiivisustasonsa saisi luonnollisesti itse määritellä, koska ei tästä ole luvassa palkkaakaan tai mitään, ja sen kuuluisan näkyvyydenkin kanssa on vähän niin ja näin. Miten on, laitetaanko tulemaan? --Aatos Kotka (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 15.16 (UTC)

Kyllähän se minulle sopii. 01miki10 (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 15.33 (UTC)
Onneksi olkoon. (Itsehän ilmaisin jo olevani suopea.) Hieman ohjeita siltä varalta, ettei ollut jo selvää:
--Kurin työtunnus (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 15.58 (UTC)
Unohdit tärkeimmän eli kehotuksen kirjoittaa itsestään luonnehdinnat tälle sivulle. --Aatos Kotka (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 16.00 (UTC)

ApuaMuokkaa

Kokeilepa lisätä mille tahansa sivulle linkkiä, jossa esiintyy "twitter.com/search". Tulee Orwellin kuvalla varustettu sensuuri-ilmoitus. En löydä järjestelmäviesteistä mitään mustaa listaa, jolta näitä kiellettyjä osoitteita voisi poistaa. Osaisitko auttaa? --Kurin työtunnus (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 19.17 (UTC)

Järjestelmäviesti:Spam-whitelist auttoi asiaan. Ilmeisesti tuo on estetty jossain globaalissa listassa, koska muuten täällä pitäisi olla myös Järjestelmäviesti:Spam-blacklist. 01miki10 (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 19.22 (UTC)
Aah, mainiota, suuret kiitokset. --Kurin työtunnus (keskustelu) 20. lokakuuta 2020 kello 19.27 (UTC)

Twitter- ja Facebook-linkitMuokkaa

Moi! Osaatko velhotason heppuna sanoa, onko Twitteriin mitenkään mahdollista saada esikatselullisia linkkejä sivustollemme? Se näyttäisi ammattimaisemmalta ja houkuttelevammalta kuin pelkkä URL (vähän niin kuin tähän tyyliin siis: [1]). Entä tiedätkö, miksi Facebook-linkit näyttävät nykyään tältä ja onko sille(kään) mitään tehtävissä? --Aatos Kotka (keskustelu) 24. lokakuuta 2020 kello 22.32 (UTC)

Jälkimmäinen liittyy jotenkin serverin/Cloudflaren asetuksiin, se estää Facebookin robottia pääsemästä sivulle. Varmaankin sama on syynä myös siihen, miksi esikatselut eivät toimi Twitterissä niin kuin yleensä pitäisi. 01miki10 (keskustelu) 25. lokakuuta 2020 kello 11.06 (UTC)
Jaah, näin vähän arvelinkin. Myönnettäköön, että Twitterin suhteen en elättele suuria toiveita muutenkaan, koska eivät siellä näy esikatselullisina edes englanninkielisen Wikipedian linkit. Jonkin tällaisen sivun kyllä löysin, kun eilen yritin asiaa tutkailla. --Aatos Kotka (keskustelu) 25. lokakuuta 2020 kello 11.15 (UTC)
Joo, taitaakin kyseessä olla se, että esikatseluun Twitterissä tarvitaan "kortin" määrittely, ja ainakin Hesarin sivuilla tarvittava koodi löytyy lähdekoodista. Löytämäsi laajennus korjaisi tämän, mutta en ole varma sen toimivuudesta. Jedipediassa nämä asiat löytyvät myös, mutta en ole varma mikä lisäosa (mahdollisesti tämä) ne tuottaa. 01miki10 (keskustelu) 25. lokakuuta 2020 kello 11.46 (UTC)

Wikipedian ylläpitäjyysäänestysMuokkaa

Ymmärrän, että asia on jo wanha ja suurelta osin loppuunkäsitelty, mutta haluan silti puuttua tähän. Wikipedian ylläpitoäänestys oli erittäin surullista luettavaa. Osanottoni Wikipedistien kapeakatseisuudesta. Ideaalistihan Wikipedistien pitäisi luoda laadukkaita artikkeleita Hikipediaan asioista, joista heillä on asiantuntemusta. Lisäksi on täysin käsittämätöntä, että ns. siviilielämän tapahtumat vaikuttavat Wikipedian ylläpitäjyysäänestyksissä. Koen tämän jopa syrjivänä toimintana, koska kohdallasi ei tainnut olla kyse siitä, että olisit itse tuottanut vandalistista sisältöä, vaan siitä, että Hikipedia on Hikipedia. Yritin muotoilla Wikipediaankin jonkun puolustuspuheenvuoron mutta päätin, että en näin tee sillä aihe on jo useamman kuukauden vanha. Kiitos kuitenkin avustasi ja muokkailustasi täällä Hikipedian puolella!  • Black Eagle • 5. maaliskuuta 2021 kello 08.59 (UTC)

SalpakankaankouluMuokkaa

Kysyisin että miksi poistit Salpakankaankoulu hikipedia sivun? Mielenpahoittaja (keskustelu) 12. maaliskuuta 2021 kello 14.05 (UTC)

Katsopa vaikka näin alkuun Hikipedia:Turhuus ja Hikipedia:Tyhmäilyt. Ja jatkoa varten hyvä vinkki on, että jos ylläpitäjä poistaa sivun, niin sitä ei luoda uudelleen samalla sisällöllä. 01miki10 (keskustelu) 12. maaliskuuta 2021 kello 14.19 (UTC)

Miten pääsee hyväksytyksi käyttäjäksi?Muokkaa

Miten pääsee hyväksytyksi käyttäjäksi?? Minulla olisi parikin parannusta mielessä mutta molemmat ovat sivuilla, jotka on suojattu "Muokkaus=Vain hyväksytyt käyttäjät". --Muan matoni (keskustelu) 8. toukokuuta 2021 kello 11.58 (UTC)

En muista ulkoa, mutta siihen vaaditaan ainakin tietty määrä muokkauksia (muistaakseni 10 tai 15) sekä mahdollisesti myös muutaman päivän ikäinen tunnus. 01miki10 (keskustelu) 8. toukokuuta 2021 kello 12.05 (UTC)