Lisääkommareita.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Blue Falcon, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Bassman

*Hikipedia EI virallisesti kannata äärivasemmistolaisia liikkeitä, mutta käyttäjä, joka toivotti Teidät - toveri - tervetulleeksi, kannattaa.

Käyttäjäsivultasi poimittuaMuokkaa

”Mielestäni Hikipedian hienoin, mahtavin ja kaikin puolin paras käyttäjä on Bassman”

Hih, kiitos. Olet sinäkin päässyt hyvin alkuun nyt kun sait Masterin heltymään. Kannattaa jatkaa Kenia-artikkeliasi tai tehdä muuta uutta kamaa, sisällön luomisesta saa eniten respektiä täällä. Se on myöskin suositeltavinta muutenkin taviskäyttäjälle, palauttajanoikeudet - jolloin sitä hörhöilyn kumoilua odotetaan - saa kyllä byrokraateilta sitten kun on osoittautunut luotettavaksi nimenomaan luodun sisällön puolesta. Kai. Ainakin omasta, lyhyestä kokemuksesta. Toki varsinkin työ/koulupäivien aikana tuo sotkujenkumoiluhomma on hyvää työtä, mutta uudempana käyttäjänä sen toiminnan kanssa kannattaa olla tarkkana, kuten pääsit huomaamaan Lutralutra/MasterBastard Hah, se oli paha! /Arska-episodissa. Ei tässä muuta, hyvää illanjatkoa--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 24. helmikuuta 2011 kello 17.09 (UTC)

Jep, Keniaan koetan kehitellä sisältöä, ja korjasin käyttäjäsivuni sanomaasi versioon, etten kehuisi vaikkapa Idania... --Blue Falcon (Itke täällä) 24. helmikuuta 2011 kello 19.12 (UTC)


Täysin turha huomioMuokkaa

Mahdattekos olla sukua? -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 10. maaliskuuta 2011 kello 14.15 (UTC)

En. Hänelle ehkä henkisesti. Esatfdgdryo. --Blue Falcon (Itke täällä) 21. maaliskuuta 2011 kello 15.26 (UTC)
Hämmennys. Minähän en edes ole ollut Hikipediassa vuosiin.   Black Eagle  10. joulukuuta 2012 kello 23.58 (UTC)

HuomioMuokkaa

Sekoilu seis. Muuten tulee bannia--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 22. maaliskuuta 2011 kello 12.45 (UTC)

Jee, kiva nähdä pitkästä aikaa viestilaatikkoa. Siksi tuon teinkin. Ja oli tylsää. -- Blue Falcon (Itke täällä) 22. maaliskuuta 2011 kello 12.49 (UTC)
keltaiset laatikot ovat kyllä oikein mukavia varsinkin jos kuvittelee että ne on täynnä pääsiäismunia tai leivinjauhetta omomomom !!!!!111++++++ --Nimiväännös 22. maaliskuuta 2011 kello 13.22 (UTC)

Jännä juttu noitten papukaijamerkkien kanssa, I see what you did there. -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 29. maaliskuuta 2011 kello 17.23 (UTC)

Tässä nyt vihjataan, että kannattaisi pikimmiten laittaa käyttäjä Teräs-Arskan käyttäjäsivulle sukkanukkemallinne, jossa tunnustaisit sen omaksesi ja näin välttyisit lastenteatteribänneiltä. Niin kuin varmaan ohjeista tiedät, sukkanukkeilu on anaalirangaistavaa silloin kun sukkanuken oikea omistaja ei tunnusta nukkea omakseen, vaan osoitepaljastaja tekee sen ts. nukkeilija jää nalkkiin. Ei tässä muuta, illanjatkoja vaan...--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 29. maaliskuuta 2011 kello 18.10 (UTC)--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 29. maaliskuuta 2011 kello 18.10 (UTC)
Varo vaaraa, juuri tuonkaltaista tekstiä irti kirvoittaessaan nämä peelot ilmeisesti saavat jonkinlaisen ihmisjärjelle käsittämättömän peelogasmin. --MasterBlaster 29. maaliskuuta 2011 kello 23.27 (UTC)
Tämä peelo. --Blue Falcon (Itke täällä) 31. maaliskuuta 2011 kello 15.19 (UTC)

 

Tässä näin. Nyt kunnolla sitten--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 31. maaliskuuta 2011 kello 17.17 (UTC)

Mulla on tyhmä oloMuokkaa

Miksi säkin olet värikäs lintu?   Black Eagle  11. toukokuuta 2011 kello 10.29 (UTC)

Käyttäjänimeni osittain perustuu omaasi, ja pääasiassa tulee amerikkalaisesta sotilaskielen ilmauksesta. Blue Falcon on kato "synonyymi" sanoille Buddy Fucker, eli henkilö/sotilas, jonka takia toinen on kusessa. Oletko muuten yrittänyt tehdä allekirjoituksestasi sig -tyyppistä, kun jokainen keskustelusivu täyttyy koodimössöstä käyntisi jälkeen... --Blue Falcon (Itke täällä) 11. toukokuuta 2011 kello 19.06 (UTC)
Ei. Sig-tyylissä on se ongelma, että jos menen muuttamaan allekirjoitustani, niin sivusto joutuu hakemaan välimuistiin uuden version allekirjoituksestani täten kuormittaen Hikipedian jo ennestään kehnoja palvelimia. Muutenkin uskoisin, että upottaminen kuluttaa enemmän resursseja palvelimilla kuin tämä nykyiseni. Koodimössö on siis harkittu veto.   Black Eagle  11. joulukuuta 2012 kello 00.01 (UTC)