Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, DieHard, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


"Pidätys"Muokkaa

Poistin osiosi uutisestani. Ihan hyvä se oli, vaan ei sopinut Podax-mukaelmaan. Tarjoile sitä etusivun "sähkeisiin maailmalta"? --Kuri (keskustelu) 10. helmikuuta 2014 kello 10.17 (UTC)

Kiva juttu. Näyttävät hyviltä etusivulla. kiitos vinkistä.--DieHard (keskustelu) 10. helmikuuta 2014 kello 17.27 (UTC)
Niin, juttusi lyhyyden takiahan sait nyt enemmän lukijoitakin :D Ei mitään. --Kuri (keskustelu) 10. helmikuuta 2014 kello 17.30 (UTC)

Moi!Muokkaa

Käyttäjäsivu?Muokkaa

Tekisitkö käyttäjäsivun? Se näyttäisi professionaalisemmalta. En pidä tyhjistä käyttäjäsivuista, koska silloin myös automaattisesti oletan käyttäjän olevan jonkin sortin vandaali. Käyttäjäsivun voit luoda tästä. Kiitos! --Aatos Kotka (keskustelu) 17. helmikuuta 2014 kello 16.03 (UTC)

Tekaisin.--DieHard (keskustelu) 17. helmikuuta 2014 kello 18.56 (UTC)

KiitosMuokkaa

Kiitos panoksestanne Hikinewsien uutis- ja sähketuotantoon. Kunnostautumisenne johdosta myönnämme teille Hikinewsin pyhän toimituskunnan virkaatekevän kesätoimittajan arvonimen. Kättä lipaan ja jatkakaa samaan malliin! -- Traani  6. maaliskuuta 2014 kello 08.12 (UTC)

  • Kiitän, murisen ja olen tyytyväinen.--DieHard (keskustelu) 6. maaliskuuta 2014 kello 14.59 (UTC)

Noviisi?Muokkaa

Miksi sinulla on malline hyötykäyttäjyydestä, mutta olet lisännyt sivusi luokkaan Hikipedian noviisit? --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 14. helmikuuta 2015 kello 17.50 (UTC)

Apotti Kuri on lisännyt minut aikanaan Hyötykäyttäjäksi, voinen siis lopettaa noviisiuteni ja liittyä sääntökuntaan sen jäsenenä.--DieHard (keskustelu) 17. helmikuuta 2015 kello 11.01 (UTC)

Naisten pakaratMuokkaa

Mitä mieltä olet naisten pakaroista? --Kysyntata (keskustelu) 20. syyskuuta 2015 kello 19.40 (UTC)

Jokaisella on.--DieHard (keskustelu) 21. syyskuuta 2015 kello 02.53 (UTC)
Myös niillä yksilöillä jotka eivät ole naisia? --Hauki The Duck 16. tammikuuta 2016 kello 11.47 (UTC)