Chainsaw.jpeg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, NeoCortex, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Ronkeli

*Hikipedia ei ole liberaalisten metsurien vallassa. Käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, vain on VAKAVASTI liberaalinen metsuri (monien konservatiivisten ei-metsurien joukossa).

--Ronkeli (SAUNA) (Navetta) 2. toukokuuta 2016 kello 06.11 (UTC)

TestiMuokkaa

testi --NeoCortex

<code>- ja <nowiki>-tagit eivät ole tarpeellisia (ja jälkimmäiset estävät allekirjoituksen oikean muotoutumisen). Kaksi viivaa (-) ja neljä tildeä (~) riittää. Ne saa, kuten jo mainitsinkin, esille myös painamalla muokkausikkunan allekirjoitusnappia. Sen kyljessä on koukeroita. --  Röhmöfantti   28. elokuuta 2016 kello 19.41 (UTC)

Näinkö: --Dr. Neo Cortex 28. elokuuta 2016 kello 20.08 (UTC)

Kyllä, mutta <code></code>-tageja ei tarvita (ne luovat harmaan taustan, jonka näet). Vain viivat ja tildet.
Seuraava oppitunti: vastatessa keskustelusivulla viestiin on tapana, että vastausta sisennetään. Tämä tapahtuu kirjoittamalla sen alkuun kaksoispiste (:). Jos viestiä, johon vastataan, on jo sisennetty, silloin sisennetään yhdellä kaksoispisteellä enemmän. Jos viestissä on useita kappaleita, tulee kaikkia sisentää (kuten tässä viestissäni kumpaakin kappaletta on sisennetty yhdellä kaksoispisteellä). --  Röhmöfantti   28. elokuuta 2016 kello 20.32 (UTC)

Eikös käyttäjäsivuilla saa olla artikkeleja? Onko sallittua mainostaa oma käyttäjäsivu? --Dr. Neo Cortex 3. syyskuuta 2016 kello 15.55 (UTC)

Käyttäjäsivuja ei sopisi luokitella luokkiin, jotka on varattu sisältöartikkeleille. Omaa käyttäjäsivuaan ei kannata mainostaa ainakaan artikkeleissa, eikä oikeastaan juuri muuallakaan. --  Röhmöfantti   3. syyskuuta 2016 kello 16.57 (UTC)

EhdotusMuokkaa

Suojaus tolle käyttäjäsivulleni. --Dr. Neo Cortex 26. huhtikuuta 2017 kello 07.32 (UTC)