Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Teppo tulppa, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Tervehdys, ja kiitos artikkelien kirjoittelusta! Muokkauksesi ovat olleet tulokkaalta ihan ilahduttavia, ja olen itsekin niitä hieman muokkaillut esim. linkkejä lisäillen. Uutta artikkelia kirjoittaessa kannattaa pitää mielessä virallisen kirjoittamisohjeemme teesejä. Kun kirjoitat artikkelia, muista, että Hikipedian kannalta sinulla ei ole kiire: on usein parempi käyttää hieman enemmänkin aikaa tekstin ja vitsien pohtimiseen, sillä viimeistellymmät ja enemmän vaivannäköä osoittavat sivut ovat yleensä muita toimivampia, hauskempia ja selkeämmin säilyttämisen arvoisia. Kun kirjoitat jostain asiasta, kuten paikasta, työpaikasta, palvelusta tms., koeta miettiä, mitä sellaista humoristista siitä voisi sanoa, jota ei voi yhtä hyvin sanoa mistä tahansa muusta vastaavasta. Luetteloilla ja lausahduksilla on sijansa, mutta niiden osuutta suhteessa artikkelin muuhun tekstiin, varsinaiseen ydinsisältöön, kannattaa yrittää rajoittaa, sillä ne tekevät säläisän vaikutelman. Tähän mennessä luomissasi sivuissa on ollut niin hyviä ideoita kuin vähemmänkin toimivaa toteutusta, ja toivonkin, että kun pidetään ohjeet mielessä ja kirjoitetaan ajatuksella ja kärsivällisesti, hyvät ideat jalostuvat entisestään ja valtaavat lisää alaa. Kiitos huomiosta. --Napoleon (keskustelu) 27. heinäkuuta 2015 kello 19.41 (UTC)

Pommi toimiiMuokkaa

Siirsin Hiktionaryyn. --  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 8. lokakuuta 2015 kello 15.07 (UTC)

Punaiset linkitMuokkaa

Heippa! Punaisia linkkejä ei ole tapana poistaa. Ne voivat vaikka inspiroida jonkun kirjoittamaan aiheistaan ja sellaista. --Aatos Kotka (keskustelu) 25. elokuuta 2017 kello 17.57 (UTC)

Epävarma vieras keskeyttää tohtori Tulpan anatomianluennonMuokkaa

Huhumylly kiertää, että Te olisitte mitä erinomaisin taituri artikkelien elvyttämisen saralla. Haluaisin tämän vuoksi kääntyä puoleenne, mikäli teillä vain suinkin on aikaa. Olen näet hiukan huolissani Vanhan Winnien kunnosta, joka on ollut suhteellisen heikko jo pitkään, ja aprikoin, josko teillä olisi joitakin ideoita hänen virkistyksekseen. Ystävällisesti teidän, --Teleskooppi (keskustelu) 4. lokakuuta 2017 kello 17.16 (UTC)

Aloitan aiemmin epätoivoiseksi osoittautuneen kunnostusprojektin tänään. --Teppo tulppa (keskustelu) 25. helmikuuta 2018 kello 13.02 (UTC)
 
Julistetaan täten käyttäjä: Teppo Tulppa Hikipedian keskeisimmäksi vihervasemmisto-mädättäjäksi ja vihapuheen levittäjäksi, koska hänen tuottamansa artikkelisisältö on todistetusti herättänyt enemmän mielipahaa kuin kissa ja Operaatio Mainstrike yhteensä. --Aatos Kotka (keskustelu) 5. tammikuuta 2018 kello 10.16 (UTC)
Paskapuhetta. Minun kirjoittama. --Kuri 18. heinäkuuta 2018 kello 15.58 (UTC)

Naapurin vaimoMuokkaa

Kannattaako naapurin vaimon kanssa rakastella päivittäin? Ajattelin myös saattaa hänet raskaaksi ja hänen miehensä luulee sitten lapsea omakseen. --Osmo (keskustelu) 12. helmikuuta 2018 kello 17.15 (UTC)

Jos tätä lähdetään näin marxistiselta pohjalta inspektoimaan, niin käytännössähän yksityinen omistus on olematonta, joten kaikkien vaimot ovat käytännössä kaikkien vaimoja, jolloin mikä tahansa suhteen ulkopuolisesta seksistä kieltäytyminen voidaan jokseenkin tulkita vääräksi yhteiskuntasuhtautumiseksi, mutta huomioithan tämän olevan vain yksi näkökulma. Sinänsä akti olisi itsessään aika hauska jekku, mikäli voimme sen asettaa huumoriarvossaan millekkään "asteelle". --Teppo tulppa (keskustelu) 12. helmikuuta 2018 kello 19.07 (UTC)

Pelleskuuppi on homonatsituksen takanaMuokkaa

Öblänbläää Kommentin jätti 5.254.112.154 (keskustelu – muokkaukset).

Epäilinkin tätä jo tovin aikaa --Teppo tulppa (keskustelu) 9. maaliskuuta 2018 kello 21.20 (UTC)

Tervehdys ja ettäMuokkaa

Mukavaa, että teillä on virtaa ja ideoita. Ehdottaisin ystävällisesti jatkossa harkitsemaan tarkemmin löysien tai pitkitettyjen juttujen lisäämistä valmiiksi hyvin toimiviin artikkeleihin. Eipä tässä muuta, saat varmaankin kiinni tarkoituksestani, jos tällä mielellä vertaat noiden linkkien osoittamia kerroksia. --Kuri 18. heinäkuuta 2018 kello 15.58 (UTC)