Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Vitun Tuntematon,

Kun luet tätä kirjettä, olen noutamassa Helvetin enkeleitä muistuttamaan sinua sinun veloistasi. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta tai siis... en ole oikeasti pahoillani, olen vain paha ja ilkeä ihminen joka vihaa sinua.

Tiedän että tämä voi tuntua kohtalon oikulta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien kuolemaa, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet pahan inkarnaatio. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet satanisti, ja minä taas seksikäs. Ja lisäksi sinä matkustat liikaa, olet ammattisamurai, ja vieläpä vaunu valjaaton joka jää yksin seisomaan vettyneelle maalle, pettyneelle maalle., ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika viimein harrastaa seksiä koko perheen kanssa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen vaunun valjaattoman vettyneellä maalla, pettyneellä maalla.

Mutta kaikesta huolimatta: Seuraavaan nuijanukutukseen!,

~ Veljesi.