Kofeiinin yliannostuksen huomaa helposti.

Kofeiini on saanut nimensä muinais-savolaiselta jumalalta, kahveeniina:lta. Kofeiini on ironian ja rahan jälkeen maailman kolmanneksi tärkein ainesosa, joka pitää teollisuuden ja talouden rattaat pyörimässä silloinkin, kun johtajisto on nukkumassa.

Se on Suomen yleisimmin käytetty höpöaine ja sillä on pitkät perinteet pedofiilien keskuudessa. Pedofiilit palvovat erheellisesti kofeiinia jumalanaan ja heidän mursupilamiuskontonsa on vain laiha kopio kahveeiinan palvomisesta. Myös kofeinisteiksi kutsutut henkilöt harrastavat tätä palvontaa yleensä työpaikkoihin perustetuissa kahvihuoneissa jossa yksi palvontasessio kestää keskimäärin noin 10 minuuttia. Toimituksen aikana kuluu useimmin kaksi kuppia kahvia, sekä useimmiten pullan uhraaminen kahvijumalalle on yleistä. Yleensäkkin kahvijumalaa palvovia katsotaan hyvällä, ne jotka eivät sitä palvo ovat yleensä syrjinnän kohteena erilaisuutensa vuoksi. Palvontaa harrastetaan myös muissa maissa, mutta eteenkin Suomessa ämän uskonnon harjoittaminen on erittäin yleistä.


Kofeiini populaarikulttuurissaMuokkaa

Kofeiinipitoisten juomien nauttiminen alkaa suomen kulttuurissa jo varsin nuorena, viimeistään kolmevuotiaana. Tyypillisesti n. 10-15 vuotiaana siirrytään kokeilunhaluisena energiajuomiin, jotka sisältävät runsaasti enemmän kofeiinia. Energiajuomat eivät ole kahvijumalan hyväksymiä, ja täten monet kahvijumalanpalvojat paheksuvat tätä käytäntöä. Mutta nykyaikana modernisoitumisen yhteiskunnassa, alkaa tämän "toissijaisen" uskontokunnan kehittyminen olemaan jo hyväksyttävää. Vain kofeiiniylijumalatar Gustav Paulig ei ole hyväksynyt tämän uskontokunnan kehittämistä, mutta lähivuosina hänen suurimman rahoittajansa Matti Vanhasen lähdettyä eduskunnasta, Paulig hyväksynee myös tämän uskonnon harjoittamisen.


Kahviuskonnon harjoittaminen yleisestiMuokkaa

Kahviuskonnon harjoittamiseen tarvitset vain Gustav Pauligin hyväksymän keittimen, suodatinpussin, puhdasta vettä sekä tottakai, kahvinpuruja. Kahvinkeiton lomassa on yleistä suorittaa niinsanottu "Kahvijumalan tanssi" jonka kerrotaan tuovan kahviin hyvää onnea. Kun kahvi on tippunut, on aika kaataa se kuppiin, jonka jälkeen yleensä hiljennytään rukoilemaan.

Kahvinlajikkeita on olemassa useita erilaisioa, joista yleisimmät ovat

Kahvi mustana - Paljas musta kahvi ilman mitään. Käytetään yleisimmin oraalisesti lääkkeenä ummetukseen.

Kahvi sokerilla ja maidolla - Aloittelijoiden suosima kahvisekoitus. Symboloi kahvijumalan opettavaisuutta ja hienoutta.

Kahvi sokerilla - Harvinaisemmin käytetty kahvimaku. Symboloi kahvijumalan runsautta ja rehellisyyttä.

Cafe Latte - Kahvi maidolla. Maito symboloi Kahvijumalan viattomuutta ja puhtautta.

Espresso - Tummapaahtoinen, runsaasti kofeiinia sisältämä kahvi. Se symboloi kahvijumalan voimallisuutta ja voimaa ja makua.*

Espresso con panna - Italiaanojen suosima maku. Symboloi kahvijumalan ulkomaalaisvihaa sekä rakkautta kotimaatamme kohtaan.*

Caffé Macchiato - Maidon sekä maitovaahtoa sisältävä kahvi. Symboloi kahvijumalan monimuotoisuutta.*

Cafe Mocha - Jenkkien keksimä versio. Suomessa laiton makeutensa vuoksi. Symboloi kuitenkin kahvijumalan ystävällisyyttä.*

Cappucino - Teinien suosima makuyhdistelmä, symboloi kahvijumalan rakkautta, rakkautta eteenkin nuoria tyttöjä kohtaan.

Café au lait - Symboloi kahvijumalan mutkattomuutta sekä kykyä soveltaa ajatuksiaan ihmisten mielissä

* - Tarkoittaa että ei ole yleinen kahvilaatu Suomessa.

Mochaccino - Laiton italiaanojen versio Cafe Mochasta. Tulli ottaa nykypäivänä kiinni lähes 100litraa tätä myrkkyä viikoittain. Tämä on kahvijumalan viimeinen symboli, joka ratkaisee kahvijumalan piilottaman aarteen sijaintipaikan jos tätä juo. Vuonna 1983 tuntemattomaksi jäänyt henkilö sai haltuunsa tätä jumalaista versiota kahvista. Häntä kiellettiin juomasta yli kupillista, mutta hän ahneuksissaan joi kaksi kupillista. Aarteen hän löysi, mutta kahvin aiheuttaman psykoosin takia hän piilotti aarteen Mannerheimin puistoon. Useat trokarit ovat yrittäneet valmistaa tätä makuyhdistelmää, tuloksetta. Tätä makua saa vain yhdestä paikasta, Pauligin varastosta. Kukaan ei vain tiedä, että missäpäin Suomea varasto sijaitsee.

Kahvi taloudessaMuokkaa

Kahvi on Suomen yleisin vientituote maailmalle. Joka toinen vuosi Suomeen pyhinvaelletaan palvomaan kahvijumalaa. Festivaalit kestävät useita päiviä ja se houkuttelee useimmiten monia kymmeniä tuhansia lesto...kahvin palvojia.

Kahvi on myös rikollisten hyötykäyttämä aine. Vuonna 1991 kahvi loppui kaikista Suomen marketeista. Monet myivät jopa vaimonsa että saisivat maistaa edes hieman tätä koukuttavaa ainetta. Monet tienasivat omaisuuksia myymällä " pimeää kahvia " mustassa pörssissä.


Kahvinpalvonnan menetelmät ja käytännötMuokkaa

Kahvijumalaa voidaan palvoa niin monta kertaa päivässä, kun siltä tuntuu. Useimmiten tätä harrastetaan aamuisin, sekä eteenkin työpaikoilla.

Kuten akaisemmin mainittiin, on pullan, tai muun vastaavan makean leivonnaisen uhraaminen kahvijumalalle hyväksyttävää, ellei jopa suotavaa.

Virheellisesti monesti luullaan, että kaupoissa ja "kahviloissa" myytävät kylmät ja makeat kahvijuomat eivät ole kahvijumalan hyväksymiä, eikä tällöin ole käytettävissä muuten kuin huvikäyttöön. Myös aikaisemmin mainitut energiajuomat ovat vielä " mustalla listalla " ja täten vain huvi tai harjoituskäytössä.

Myöskään hippien ja nössöjen suosima tee, kofeiiniton kahvi, sekä muut kofeiinia sisältämät tuotteet eivät ole tarkoitettu muutakuin huvikäyttöön.

On tärkeä muistaa, että kahvin juonti - ja palvonta on tarkkuutta, ja rauhallisutta vaativa harrastus, jota ei suositella raskaana oleville, eikä pikku Jonneille tai Jonnille.

Katso myösMuokkaa