Kokoomusnuoret

Tämä artikkeli käsittelee järjestö Kokoomusnuoria. Jos etsit kokoomusnuoria, katso luokka ”Kokoomusnuoret”.

Kokoomusnuoret eli Sekoomusnuoret on Kokoomuksen nuorisojärjestö, eli lauma elitistisiä tekopyhyyden ilosanomaa levittäviä tehtaanomistajien jälkeläisiä, jotka ammutaan ensimmäisenä, kun vallankumous tulee.

Uusrikkaiden kakarat.jpg

Kokoomusnuoret toimivat aivan samoin kuin kaikkien muidenkin puolueiden nuorisojärjestöt eli hankkivat julkisuutta poliisitutkinnan verran, jonka jälkeen puolueen puheenjohtaja käskee kakaroita olemaan hiljaa. Oikein lahjakkaat suunsoittajat pääsevät etenemään uralla kunnallispolitiikkaan asti – varsinkin, jos vanhemmat uhkaavat muuten sulkea seudun ainoan tehtaan. Eteneminen valtakunnan tasolle edellyttää muuttumista kokoomuspoliitikoksi. Tämä tapahtuu salaisessa toimipisteessä, jossa Kokoomuksen kirurgi poistaa ehdokkaan aivoista tunneälystä ja säälistä vastaavan mantelitumakkeen sekä lisää äänihuuliin huutamista koventavan vahvistimen. Kokoomusnuorten keski-ikä on noin 15–18 vuotta. Myös muutama vanhempi kultalusikkapoika löytyy.

Kokoomusnuorilta puuttuu usein konkreettinen kosketus ympäröivään maailmaan, sillä vanhemmuuden ulkoistaminen ja kilpailuttaminen vaikeutti kiinteiden ihmissuhteiden solmimista lapsena. Myös usko jatkuvaan kasvuun tuottaa kokoomusnuorille ongelmia, sillä heille on ominaista mennä haastamaan riitaa isommilleen siinä uskossa, että he olisivat kasvaneet suuremmiksi siihen mennessä, kun toinen tulee nyrkkien kanssa maksamaan kalavelkoja. Kokoomusnuorilla on oma kuutosdivarin jalkapalloseura, Työväen potkijat.

Kokoomusnuorilla ei puheistaan huolimatta ole mitään erityistä asiaa ajettavana oman erinomaisuutensa, verkostoitumisen ja yhteiskunnallisen asemansa säilyttämisen lisäksi, joten toiminta tapahtuu useimmiten hyvässä, epäpoliittisessa hengessä. Kokoomusnuorilla on näin ollen ehdottomasti parhaat bileet kaikista nuorisojärjestöissä. Niissä ostetaan luksussampanjaa suoraan verorahoista ja jatkoille päästään aina taksilla tai isän kyydillä. Kokoomusnuoret onnistuvat välillä saamaan jopa kaverinsa, jotka ovat pelkästään tehtaanjohtajien tai keskijohdon jälkeläisiä, äänestämään Kokoomusta oman etunsa vastaisesti.

Kokoomusnuoret ovat todellisuudesta irtaantuneita libertaareja.

Benin talliMuokkaa

Kun joukko kiinteärintaisia, kauniita nuoria naisia haluaa herkistyä yhteiskunnallisten asioiden äärellä, on ratkaisuna usein ollut Kokoomuksen juutalaisen sutenöörin Ben Zyskowiczin vetämä nk. Benin talli. Tällöin politiikanteon lähtökohtana on, että kokoomusnuori ei saa olla lihava, vaan kokoomusnuoren on oltava hyvännäköinen, ryhdikäs ja komea – rumat älkööt vaivautuko. ”Kokoomuksen tallissa” nuorista, kehityskypsistä suuntaa vailla olevista kasvatetaan poliittisia broilereita, jotka haistattavat pitkät opiskelijoiden taloudelliselle ahdingolle, työttömien vaatimuksille tai sosiaaliselle tasa-arvolle. Näissä Benin tallin opetuspiireissä opetellaan, mitä tarkoittaa, että ”jonkun vaan on oltava parempi kuin toisten”, ”yhteiskunta koostuu erilaisista aineksista” ja ”annetaan verot työläisten maksettaviksi, sillä he ovat siihen jo tottuneet”. Erityisen suosittua kokoomusnuorisoaate on kauppakorkeakoulussa. Kun muut opiskelijat juovat halpaa pussikaljaa, juovat kokoomusnuoret vaikka pikavippivelaksi samppanjaa sekä nauravat suomenruotsalaisten tavoin valkoisilla hampaillaan. Kauppalehti, tuo talouselämän totuuden äänitorvi, on näissä nuorisopesäkkeissä luettu lehti.

Jos tapaat uuden, tyylikkäästi pukeutuneen nuoren henkilön, joka esittäytyy kertomalla, mitä hän ei ole (esim. en ole köyhä, työtön, kateellinen sosialisti yms.), niin todennäköisesti olet kohdannut kokoomusnuoren. Ja kun kysyt, mitä hänestä tulee isona, niin usein epämääräinen ja ranskalaisilla olankohautuksilla säestetty vastaus on "menestyjä".

ArvotMuokkaa

  • Yksityistäminen, ettei köyhillä ole varaa sosiaali- ja terveyspalveluihin: ovat nopeammin poissa kuormittamasta yhteiskuntaa.
  • Skumppaa puolueen piikkiin!
  • Sotilasliitot ja sodat on hienoja, kansoja yhdistäviä asioita.
  • "Uusliberalismi" eli vanhemmille rajoittamattomat oikeudet kyykyttää alaisiaan, jotta he itse saavat lisää Burberryä.
  • Homoseksuaalisuuden ja muiden perversioiden vastustaminen. Tällä asialla on erityisesti ollut tunnettu kokoomusnuori Viivi Avellán.
  • Säästäminen tappamalla saimaannorpat.
  • Opintotuen poisto & yliopistojen yksityistö – koska opinnot tulee rahoittaa itse, omalla palkalla ja (kokoomusnuortenkin tapauksessa) omalla perinnöllä, joka tietysti on oikeudenmukainen juttu. [1]
  • Oikeastaan, mitä nämä arvot nyt edes ovat? Miksei kukaan ajattele saatavia.
  • Bile-Dani on heidän idolinsa ja keskeinen ideologinsa.

Yhteiskunnan peruspilarit ovat markkinatalouden meneminen ympäristön ja ihmisoikeuksien edelle, heikompien polkeminen sekä "terveen kansallismielisyyden" edistäminen.

Miespuoliset kokoomusnuoret on useimmiten tunnistettavissa lippatukastaan tai vastaavasta "trendikkäästä" hiuslaitteesta. Suurella todennäköisyydellä löydät kokoomusnuoren väittelemässä Instagramissa poliittisista aiheista.

Merkittäviä kokoomusnuoriaMuokkaa

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Sosialistien valheita. Ei se ole perintöä vaan ennakkoperintöä, jos sukulaiset ovat rahat lahjoittaessaan vielä elossa — Kokoomusnuori