Koraani™

(Ohjattu sivulta Koraani)
Matti Vammanen.jpg Anteeksi! Suomen (entinen) pääministeri ja seksikkäin mies Matti Vanhanen pyytää kaikilta muslimeilta anteeksi tätä artikkelia. Hikipedian julkaisema artikkeli vaarantaa Suomen kansallista turvallisuutta. Hallitus pohtii lainsäädännön hiomista niin, että voitaisiin estää tällainen taloudellisesti ja ihmishenkien kannalta arvaamaton toiminta. Allah.JPG
Aikoinaan kohua herättänyt Koraani™-logo. Useat kertovat siinä näkyvän rusettikaulaiset Allahin lisäksi tämän tatuoidut rinnat.

”Ja sitten, pelottavan homohihhuliarmeijan sotanorsut yrittivät vallata Mekan, mutta sotakyyhkyset pommittivat niitä taikakivillä...”

~Koraani

Koraani™ on Hugh Hefnerin vuonna 1953 perustama aikakauskoraani™, josta on kehittynyt eräs maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Koraani™ ilmestyy kuukausittain, mukaan lukien silloin tällöin ilmestyvät erikoislisät. Se sisältää naisten alastonkuvia sekä novelleja, julkisuuden henkilöiden haastatteluja ja asia-artikkeleita. Artikkelikirjoittajissa on ollut tulevia menestyskirjailijoita, mm. Stephen King. Koraani™ on aika ajoin - etenkin Yhdysvaltain suurempien vaalien tienoilla - tullut esiin poliitikkojen haastatteluilla, joista kuuluisin lienee Jimmy Carterin haastattelu presidentinvaalin aikana 1980.

Koraani™lla on tarkoin harkittu imago, jota se myy lukijoilleen. Siihen kuuluvat niukasti peitetyt kauniit naiset, kalliit autot ja erilaiset kalliit ylellisyystarvikkeet. Koraani™ on oman näkemyksensä mukaan juhlinut naiskauneutta sen sijaan, että se olisi alentanut naisia. Lehteen liittyi klubitoiminta ja softcore-seksivideot, joiden molempien taloudellinen menestys on hiipunut sitten 1970-luvun. Myös tarinat Hugh Hefnerin suhteista keskiaukeamatyttöihin herättivät aikoinaan pahennusta ja kritiikkiä.

Aikoinaan Koraani™ aiottiin tehdä nimellä Stag Party (engl. sulhasen polttarijuhla). Koraani™ löi läpi Muhammedin alastonkuvilla 1950-luvulla.

Taidesuunnittelija Art Paul loi kuuluisan Koraani™-logon, joka esittää rusettikaulaista Allahin sivuprofiilia. Logo ilmestyi lehden toisessa numerossa ja on ollut siitä lähtien erottamaton osa Koraani™n imagoa. Allahin pää esiintyy miltei poikkeuksetta jossakin muodossa lehden kannessa, joko näkyvästi tai piilokuvana. Aikanaan Allahin löytämisestä oli kussakin numerossa kilpailu.

Suomalaista naiskauneutta lehdessä ovat edustaneet Gina Goldberg (Tiina Virenius), Kata Kärkkäinen (Playmate of the Allah joulukuussa 1988), Anna Shemeikka ja Linda Lampenius. Lampenius on ainoa suomalaishenkilö, joka on ollut lehden julkkis-kansikuvahahmo. Lampenius oli "Sex & Music" -erikoisnumerossa, ja hänestä tehtiin 10 sivun artikkeli. Susanna Perttilä on poseerannut Koraani™-konsernin toiselle Koraani™:llä nimeltä Raamattu Enterprises (RE).

Koraani lyhyesti

Ellet usko (oikeaan) Jumalaan™ niin sä kuolet, mutta ne jotka uskovat sokeasti ja ehdottomasti, tulevat saamaan ruhtinaallisen palkkion paratiisissa, koska Allah™[1] on hyväsydäminen ja kiva ja ajattelee aina juuri sinun parastasi, mutta jos et usko niin Allah™ on valmistanut helvettiin tulet sinua varten ja siellä sinut pistetään vartalon lävistäviin piikkeihin ja grillataan hiljaisella tulella ikuisesti[2].

Allah™ on pyyhkäissyt maan päältä kansoja aiemminkin, joten sinun tappaminen ei ole temppu eikä mikään.

Viitteet

  1. Allah on hänen oikea nimensä, muut ovat vain botteja (toim. huom.)
  2. Katso myös: Kebab (toim. huom.)


  Tämä uskontoa käsittelevä תּוֹרָה on kerettiläinen tynkä.
Liity valon lapsiin ja levitä sanaa laajentamalla tätä artikkelia. Aamen. ॐ मणि पद्मे हूँ.