Koulusurmaaminen

”Naks”

~Auvisen pää

Koulusurmaaminen on yksi nyky-yhteiskunnan vaikuttamismuodoista. Se on erityisen suosittua elämäänsä kyllästyneiden, filosofisten ja älykkäiden suomalaisnuorten keskuudessa. Näin lähinnä siksi, että sitä hyödyntämällä saa tuotua omaa agendaansa esille paljon paremmin kuin esimerkiksi äänestämällä. Koulusurmaaja on yleensä joku aiemmin täysin tuntematon koulukiusaamisen uhri, joka on päättänyt kostaa kokemansa vääryydet. Aina luotettavan Wikipedian mukaan kaikkia koulusurmaajia yhdistää syvä pettymys omaan itseen sekä luulo tieto omasta ylivertaisuudestaan.[1] Koulusurmaaja lienee siis hyvin, hyvin ristiriitainen persoona. Tutkimusten mukaan koulusurmaajien keskeisenä vaikuttimena on latentti homoseksuaalisuus.

Koulusurmaamisen huumoriarvoMuokkaa

 
Esimerkki vakavasta aiheesta.
 
Esimerkki hauskasta aiheesta.

Koulusurmaaminen on aina äärimmäisen vakava asia, jonka huumoriarvo on Ismo Auvisen mielestä yleisen mielipiteen mukaan pyöreä nolla. Vitsailu tästä aiheesta kertoo henkilön matalaotsaisuudesta ja empatiakyvyttömyydestä. Lisäksi vaikeneminen ynnä vaientaminen ehkäisevät tulevia kouluampumisia n. 34%.

Hikipedian virallinen linja on tämän näkemyksen faktan mukainen. Koulusurmaamisella vitsailu on aina paheksuttavaa, iljettävää ja ala-arvoista. Sen sijaan tulisi kirjoittaa harmittomammista aiheista, kuten holokaustista, profeetta Muhammedista ja itsemurhan tyylikkyydestä. Hikipedian ylläpitäjät valvovat tämän tosiasian toteutumista, koska esimerkiksi luettelo yhdeksänhäntäisten kettujen aatelissuvuista on paljon mielenkiintoisempi projekti, eivätkä ylläpitäjät tahdo vielä 14-vuotiaina linnaan.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa