Linnanmäki

Linnanmäki (ruåts. Pornbacken) on paras paikka. Linnanmäki on iloinen. Linnanmäellä vietät vaikka, koko päivän kesäisen. Sellainen on Linnanmäki. Linnanmäki on Ahvenanmaalla sijaitseva 68 neliömetrin huvipuisto, jonka pääsymaksuja korotetaan 20 eurolla joka vuosi. Linnanmäen huvilaitteisiin voi ostaa kolmenlaisia lippuja.

  • Yksittäislippuja, jotka tulevat kalliiksi, kun lapset mankuvat Space Shotaan neljännen kerran.
  • Oransseja rannekkeita, joilla pääsee kaikkiin laitteisiin.
  • Vihreitä rannekkeita, joilla pääsee myös pontikankeittohuoneeseen huvipuiston talonmiehen kanssa.

LaitteetMuokkaa

Linnanmäellä on tällä hetkellä käytössä muutama kymmenen enemmän tai vähemmän hengenvaarallista laitetta. Linnanmäki toimii yhteistyössä henkivakuutusyhtiöiden kanssa.

Laite Kuvaus
Parkkipaikka Mustassa autossa istumista 30 asteen helteessä.
Ckaru Cell Virtuaalisimulaatio, jossa pääsee testaamaan voimiaan Dragonball Zn hahmoja vastaan. Pääjehuna Cell.
Jäätelökone Vuoristorata, joka amputoi jalat ilman lisähintaa (eikä tarvitse pyytääkään). Kaikki tämä johtuu siitä, että EU-säädösten mukaan; "...jos 2 viidestä saa pitää jalkansa, se on jo saavutus."
Space Shota Rakettikäyttöinen peltipömpeli, joka ampuu kävijän avaruuteen. Tukipylvään lopun pysäytin on poistettu säästösyistä.
Merirosvolaiva Perunankuorintaa kahleissa. Laite hajoaa joka viikko.
Lada 1200L Aikuisille soveltuva laite, jossa rassataan vanhoja Ladoja.
Vii-kinky-laiva Alle 18-vuotiailta kielletty laite, jossa asiakkaat tutustutetaan sadomasokismin saloihin.
Vekkula Lapsille sopiva laite, jossa raastetaan hermoja. Lapsien mielet vahingoituvat pysyvästi.
Vonkautus Paineilmakäyttöinen vuoristorata, joka ajaa jyrkänteeltä alas järveen. Mukana kamera, joka ottaa röntgenkuvia kävijöiden peräpukamista, kuvat 8 euroa kappale.
Zirkus Kokoelma klovneja esittää huonoja vitsejä. Saattaa tulla housuun, kun klovnit käyvät henkilökohtaisiksi.
Vuoristorata Ihmiset kävelevät 30 km pituisen reitin haastavassa vuoristossa.
Tukkijoki Metsämiehet laittavat asiakkaat uittamaan tukkeja Kärnäjoella. Laite suljetaan sateen osuessa kohdalle, jottei joki kastu.
Salama Toimii vain ukkosella. Asiakkaat kytketään salamanjohdattimeen. Laitteesta selviää vain muutama henkilöä vuodessa!
Sokkelo Sokkelo on Linnanmäen uusi hermolaite, johon eksyy heti alussa. Sokkelo on 100-hehtaarinen peililabyrintti. Sokkelon uusi aikaennätys rikottiin 11. kesäkuuta 2007, jolloin eräs mies oli sokkelossa jopa 25 tuntia, ja hän tuli ulos vasta seuraavana aamuna, ja joutui heti mielisairaalaan.
Kehrä Asiakkaat laitetaan pyörään joka pyörii, kunnes ihmisten kaikki raajat ovat irronneet. Laite irtoaa tukipilareistaan joka päivä.
Ukko Uutuuslaite, jossa vaunu nousee 50 metrin korkeuteen ja pysähtyy ylösalaisin. Ajon aikana täytyy pitää tiukasti kiinni, koska laiteessa ei ole turvakaaria säästösyiden takia. Ennätyspysymisaika Ukossa on 30 sekuntia, jonka jälkeen ennätyksen tekijä tippui.
Girnu Hyvin suosittu sairaalasimulaattori jota ei suositella alle 18-vuotiaille, syy siihen on synnytyksen salat.
Pikajuna VR:n sponsoroima laite, jota ei ole vielä onnistuttu saamaan liikkeelle. Avajaispäivänä laitteeseen tulleet kävijät istuvat siinä vieläkin.
Ketjukaruselli Asiakkaat kytketään karuselliin lihakoukuin kiinni selkänahastaan. Laite pyörii niin kauan, kunnes viimeinenkin asiakas on pudonnut kyydistä.
Pallikaruselli Edellisen variaatio, johon voidaan käyttötavan ja periaatteen vuoksi päästää ainoastaan miespuolisia asiakkaita.
Törmäilyautot Asiakkaat laitetaan auton näköiseen vaunuun, joka laukaistaan 100 km/h päin betoniseinää. Ajosta kuvataan hidastettu video, jonka asiakas voi halutessaan saada näytetyksi hautajaisissaan.
Vaarainbow Ruotsista käytettynä ostettu laite, joka hajoaa ja romahtaa aina kesken ajon. Loukkaantumatta selvinneet laitetaan saman tien uudelle kierrokselle.
Kammokuja Lapset saatetaan pimeälle kujalle jossa odottaa mukava setä dumle-pussin kanssa.

TekniikkaMuokkaa

Linnanmäen laitteet on kasattu halvalla orjatyövoimalla Filippiineillä, ja jokin niistä hajoaa joka päivä. Yksi Linnanmäen vetonauloista onkin raesateessa jonottaminen sillä aikaa, kun laitteita korjataan.

Hyvät puoletMuokkaa

Maailmanvenkula jumiutuu joka kerta kahdeksi tunniksi, siinä saa katsoa koko puistoa. Ja koska kaikki laitteet on teetetty namibialaisella orjatyövoimalla, ne ampuvat puistoon terroristeja aina 11 syyskuuta.

JohtajaMuokkaa

Linnanmäen johtaja on Risto Räikkönen, Kimi räikkösen kauan kadonnut sisko.

Katso myösMuokkaa