Maol-taulukot

(Ohjattu sivulta Maol)
Tämä artikkeli käsittelee lukion oppikirjaa. Kyseisen oppikirjan "asiasisältö" asiasisältö löytyy myös Hikikirjastosta.

Maol eli Johtaja Maon punainen taulukkokirja on matematiikkaa, fysiikkaa, kemiaa, historiaa ja kaikkea muuta olemassa olevaa tietoa vääristävä kasa paperia (paperi on myös hyvin paljon WC:ssä käytetty väline), joka tunnetaan myös nimellä kirja. Maolissa esiintyy runsaasti muka-matemaattisia ja filosofisia kaavoja, joilla mm. Bertrand Russell todisteli nojatuolinsa olemassa olon noin 150-sivuisessa esityksessä.

Kurt Gödel lienee ollut koko 1900-luvun suurin loogikko, jolle yksikään nainen ei ole vetänyt vertoja. Hän ei kuitenkaan kyennyt todistamaan epätäydellisyysteoreemansa pätevyyttä Maol-taulukkoon, minkä vuoksi hän piti koko teoreeman keksimistä elämänsä suurimpana virheenä, kuten Einstein piti kosmologista vakiota ja poikamies perjantai-illan hoitoa.

Maol ja opiskeluMuokkaa

Maolia käytetään erittäin paljon ala-asteiden äidinkielen tunneilla. Oppilaat saavat tehtäväkseen poimia sieniä metsästä käyttämällä apuna Maolin sivulta 456478 löytyvää sienen rakennetta kuvaavaa kaavaa, jossa esiintyy myös paljasta pintaa. Valitettavasti kyseinen kaava on käyttökelvoton kirjoitusvirheen takia, ja lapsiparat eksyvät usein metsään luullessaan virheellisesti vaaleanpunaisten savuttajaherkkutattien kasvavan vain Neuvostoliitto-nimisellä suolla. Toisinaan opiskelijat tilttailevat Maoleita tutkaillessaan. Kukaan ei ole ikinä onnistunut selaamaan Maolia alusta loppuun, vaikka useat älykkäät opiskelijat ovat sitä yrittäneet; joka kerta aika on loppunut kesken, tai Blue Screen Of Death on vesittänyt yrityksen. Huhut kertovat, että Einstein olisi lukenut Maolin kahta sivua vaille loppuun. Yritys keskeytyi älynväläykseen tai pikemmin maanis-depressiiviseen euforian tunteeseen, joka johti suhteettomuusteorian syntymiseen. Myös Nuuskamuikkunen on lukenut Maolia tunteakseen olonsa Hemulimmaksi.

Darth Maol, Maolin isäMuokkaa

Maolin kehittelijä on 600-luvulla elänyt osterinviljelijä Darth Maol, joka usein virheellisesti sekoitetaan erääseen Darth Maul-nimiseen pahikseen. Näillä kahdella ei ole muuta yhteistä kuin nivustyrä ja se, että kerran maailmanlopun uhatessa he ratsastivat samalla kamelilla turvaan (lainattu Maolin historia-osuudesta, joka käsittelee Darth Maolin omaa elämää). Darth Maol sai idean kehitellä Maol eräänä syksyisenä iltana havaittuaan, että hänen kolmion muotoinen paahtoleipänsä muistuttaa erehdyttävästi neliön muotoista paahtoleipää, josta on syöty kolmion muotoinen pala.

Darth Maol päätti kirjoittaa Maoliin erinäisiä havaintoja ja kaavoja, joista useimmat liittyvät sieniin tai muuhun orgaaniseen aineeseen, kuten mönjään tai lauantaimakkaraan. Hän kirjoitti myös tarkan kuvauksen siitä, miten kyborgeja rakennetaan ja antoi teokselleen nimeksi "Näin rakennat kyborgin" ja liitti sen Maolin lisävihkoseksi. Arnold Schwarzeneggerin rakentamisen jälkeen lisävihkosten julkaisu lopetettiin, sillä EU uskoi pienten lasten saattavan vahingossa niellä kyborgin rakentamiseen tarvittavia lego-palikoita, ja totesi lisäksi lisävihkosen aiheuttavan syöpää, jos vihkosta uitetaan ensin radioaktiivisessa jätteessä.

Darth Maolin elämä päättyi julmasti, kun hän näki painajaista, jossa hänen kolmionmuotoinen paahtoleipänsä olikin aamupuurosta tehtyä paahdettua leipää. Juuri ennen heräämistä Darth Maol tajusi nukkuvansa. Hänen kolmionmuotoisiksi muuttuneet aivonsa eivät kestäneet tätä tietoa, vaan tilttasivat. Useimmat maailman oppilaitokset eivät juuri tästä syystä tarjoa oppilailleen ilmaista ateriaa, varsinkaan kolmionmuotoisia paahtoleipiä, sillä niiden uskotaan aiheuttavan syöpää, jos ne ensin uitetaan radioaktiivisessa jätteessä. Legenda Darth Maolista elää kuitenkin yhä, varsinkin tarina hänen taistelustaan Kaaosta vastaan. Tästä taistelusta on säilynyt hyvin vähän tietoja, eikä Kaaos suostu myöntämään sitä, että hävisi Darth Maolille tämän derivoitua Kaaoksen hypotenuusan, jonka polttopisteen x-koordinaatti oli juuri ratkaisevalla hetkellä sama kuin Neperin luvun kolmas potenssi. Edes Kaaoksen viimeinen puolustuskeino, ympyräparvi, ei mahtanut mitään tälle armoniskulle. Myöhemmät tutkimukset ovat kyseenalaistaneet koko taistelun, sillä sen uskotaan olleen vain osa julkaisematta jäänyttä tietokonepeliä "Darth Maolin taistelu Kaaosta vastaan".

Katso myösMuokkaa

Koulutus
Subjektit: Amis - Lukiolainen - Opiskelija - Opettaja - Oppilas
Tutkinnot: Datanomi - Insinööri - Kleptonomi - Medianomi - Merkonomi - Sosiopaatti - Tradenomi
Laitokset: Aliopisto - Ammattikorkeakoulu - Ammattikoulu - Autokoulu - Elämänkoulu - Esikoulu - Kansanopisto - Peruskoulu - Päiväkoti - Lukio - Steinerkoulu - Yliopisto
Erikseen mainittavat: Espoon kristillinen koulu - Haurea-ammattikorkeakoulu - Metropolio - Keski-Suomen Opisto - Kymenlaakson ammattikorkeakoulu - Oulun yliopisto - Päivölän kansanopisto - Ressun lukio - Ukon yliopisto - West Pointin sotilasakatemia
Muuta: Erityisluokka - Humanisti - Innovaatiopedagogiikka - Maisterismi - Maol-taulukot - Opinnäytetyö - Oppiminen - Plagiointi - Pro gradu - Teekkari - Väitöskirja - Ylioppinut - Wilma