Michael Jackson

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Michael Jackson viimeisen kauneusleikkauksensa jälkeen.

”Olen hänen lakimiehensä ominaisuudessa velvollinen huomauttamaan, ettei hänen satunnainen kaatuilunsa todellakaan johtunut laittomien päihteiden käytöstä. Kaupungilla liikkuvilla nuorilla (7–13 v.) miehillä on tapana silloin tällöin käyskennellä yläosattomina, ja tämä saattaa aiheuttaa hänessä emotionaalisia reaktioita.”

~Michael Jacksonin lakimies

”Mitä yhteistä on Michael Jacksonilla ja joulupukilla? - Molemmat tyhjentävät säkkinsä lastenhuoneessa!”

~Puupäävitsi

”Little Billy's not my lover, he's just a kid who claims that I touched his buns. But I swear, I didn't get none!”

~Michael Jackson

Michael Joseph Jackson (29. elokuuta 1958 Indiana25. kesäkuuta 2009 Vahingonilo) oli amerikkalainen pedofiili ja pop-taivaan tähti. Jos Juice Leskinen oli Suomen pitkätukkaisin kalju, niin vastaavasti Michael oli maailman valkoisin N'Ubuntu. Michael Jackson aloitti pop-laulajana ja tuli sittemmin tunnetuksi hyvänä lasten ystävänä. Michael Jacksonia pidetään yleisesti ensimmäisenä kuukävelyn suorittaneena ihmisenä.

Vaikka joku puolisokea tai kymmenen promillen humalatilassa oleva henkilö niin voisi luullakin, ei Michael Jackson ollut aivan täysin ihminen. Todellisuudessa hän oli osittain naaraspuolinen sika, joka käytti liikaa meikkejä, omisti liian pienen (mutta silti oikean muotoisen) kärsän, piilotti saparonsa aina housuihin, osasi kävellä kahdella jalalla ja puhua ihmistä. Jotkut tutkijat ovatkin epäilleet, että Michaelin äiti on hedelmöitetty sian spermalla, mutta hän on kiistänyt asian.

Michael Jackson kuoli 50-vuotiaana napattuaan yhden napin liikaa 25. kesäkuuta 2009. Kuollessaan Jackson näytti jo lähes teini-ikäiseltä. Ruumiinavauksessa Jacksonin mahasta löytyi pieni mutta pirteä alien, joka kuitenkin pääsi yllätetyiltä lääkäreiltä karkuun. Ruumiinavauksen tuloksia ei siksi haluttu välittömästi julkistaa.[1]

Varhainen elämä ja The Jackson 5

 
Jacksonin perhe 1960-luvulla ennen kauneusleikkauksia

Michael Joseph Jackson syntyi 29. elokuuta 1958 Garyssa, Indianassa. Kaikki perheen lapset sekä perheen isä olivat muusikkoja. Myös Michael joutui aloittamaan muusikon uransa viisivuotiaana vuoden 1964 alussa ja esiintyi vuosina 1964–1971 niin aktiivisesti veljiensä kanssa muodostamansa Jackson 5 -yhtyeen kanssa, ettei edes ehtinyt leikkiä. Hänen isänsä hakkasi Michaelia säännöllisesti ja säikäytti tämän eräänä yönä niin, että Michael ilmeisesti kasteli sänkynsä.

Michaelin myöhempään uraan pedofiilina ovat saattaneet vaikuttaa se, että hän on itsekin kertonut "jakaneensa sänkynsä aikuisten miesten kanssa" usein ollessaan lapsi (myös Michaelin isä vahvisti tämän myöhemmin), ja piti sitä täysin normaalina. Michaelin sisko La Toya Jackson kertoi myös, että isä olisi myös seksuaalisesti hyväksikäyttänyt lapsiaan, mutta väitettä ei olla vahvistettu.

Michaelin lapsuudentraumat heijastuivat hänen myöhemmässä käytöksessään. Niitä ei kuitenkaan voida pitää Jacksonin sairaiden tekojen (ainoana) motiivina.

Soolouran alku

Michaelia ollaan usein luonnehdittu maailman ensimmäiseksi lapsitähdeksi, joka aloitti soolouransa laulamalla kuolleesta rotasta, jolle hän on antanut japaninkielisen nimen, joka viittaa ulostamiseen.

Jackson teki läpimurtonsa albumilla Off the Wall (1979), joka myi 500 000 kappaletta minuutin aikana.

Vuonna 1982 Jackson julkaisi maailman myydyimmän albumin Thriller, jonka ansiosta yleisö sai viimein varmuuden siitä, ettei Billie Jean ollut hänen rakastajansa.

Kauneusleikkaukset

Luettelo Michael Jacksonin tekemistä kauneusleikkauksista:

  • Ihonvärin muutos valkoisesta mustaksi vuosina 1963 ja 1964
  • Siansorkkien kadottaminen, 1964
  • Ihonvärin muutos valkoiseksi vuosina 1985, 1986, 1988 ja 1990
  • Leikkauksia nenään vuosina 1989 ja 1990
  • Pieni lovi leukaan vuonna 1989
  • Lukuisat leikkaukset selkärankaan vuosina 19822009
  • Jalkojen pidentäminen

Lasten seksuaaliset hyväksikäyttämiset

Jackson oli suosionsa huipulla, kunnes vuonna 1993 tapahtui jotakin hirveää. Jackson kosketteli erään 13-vuotiaan pikkupojan takamusta ja esitteli hänelle kyrpäänsä. Jackson joutui tekonsa johdosta oikeuteen, mutta asia ratkaistiin oikeuden ulkopuolella, mutta yksi asia oli varmaa: kukaan ei lahjonut ketään.

Vuonna 2003 Jackson jäi kiinni pitämästä lasta kädestä, ja pääsi täysin oikeutetusti viikoksi linnaan. Vuonna 2005 Jacksonia syytettiin jälleen lasten seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä, ja hän joutui maksamaan 8,6 miljardia dollaria korvauksia. Rahoja odotetaan yhä.

Kuoleman jälkeen

Michael Jackson nähtiin kuolemansa jälkeen pari kertaa zombina. (Etkö usko? Katso vaikka!)

Katso myös

Viitteet

  1. Iltalehti 11.8.2009 Jacksonin ruumiinavaus valmistui - tulokset yhä salassa http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009081110060474_ul.shtml