Mississippi

Neekeriperhe matkalla kauppaan traditionaalisella pickupilla.

Missississississippi on osavaltio USA:n imperiumia. Osavaltion kuvernöörinä toimii Mike 'cotton-slaver' Wilmington ja sen suurin kaupunki on Jäcksön (5648 asukasta v. 2006), koko osavaltiossa asukkaita on 16324. Tärkeimmät elinkeinot alueella ovat orjakauppa, puuvillan koristekasvatus sekä kartanonherrojen viihdytys. Väestöstä 48 % on negridejä, 25 % porvareita, 15 % turkmenistanilaisia ja loput 12 % YK:n pääsihteereitä sekä norjalaisia turskanpalvajia.

Paikallinen kulttuurielämä on vilkasta, esimerkiksi Ku Klux Klanin kokoontumisia, ristinpolttajaisia ja lynkkauskeikkoja järjestetään lähes kuukausittain. Vuosittain järjestetään pääkaupunki Jäcksönissä huvi-kilpa-ajelu jossa osallistujien peräkoukkuun kiinnitetään satunnaisesti valittu paikallisen N'Ubuntuyhteisön asukas. Voittaja on se joka ensimmäisenä saa kulutettua kyyditettävän elopainosta puolet pois ns. "asfaltti-ihottuma" -ilmiötä hyväksikäyttämällä.

Paikalliset vähemmistöjärjestöt eivät ole jostain syystä kovinkaan aktiivisesti pyrkineet osallistumaan kyseiseen kilpailuun.


Patriota.png God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.