Norsunluutorni

Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Kun ihmiset rakensivat liian korkean tornin, Baabelin tornin, Jumala päätti sekoittaa heidän kielensä, niin että he eivät ymmärrä toisiaan. Kun eliitti teki vielä korkeamman tornin, Jumala päätti sekoittaa näiden mielen niin, että norsunluutornissaan elävät eivät ymmärrä muita eivätkä muut heitä.

Norsunluutorni on paikka, jossa kaikkia eri tavoin ajattelevia tuomitsevat ja vainoavat tiedemiehet oleskelevat. Norsunluutorneistaan he katselevat alas halveksien. Eivätkä tee juuri muuta kuin vainoavat.

Norsunluutorni sijaitsee Atlantiksen kadonneella mantereella, jotta kukaan ei löytäisi sinne. Tämän väitetään sijaitsevan itänavalla, joka on maapallolla niin itään menemistä, että joka suuntaan kulkeminen muuttuu länteen kulkemiseksi. Paikka on täytynyt salata hyvin, koska tiedemiehet ovat halunneet kätkeä itselle haitalliset todisteet jonnekin. Ja koska he vihaavat Atlantista eivätkä halua myöntää sen olemassaoloa, on luonnollisin paikka heidän tukikohdalleen se.

Norsunluutorni on todella korkea, koska sinne on varastoitu valtava määrä teilipyöriä ja muita kidutusvälineitä. Heillä on myös laitteita, joilla vaikutetaan siihen, mitä mediassa sanotaan. Norsunluutornin tiedemiehet muun muassa käyttävät PSI -voimiaan uutistenlukijoihin siten, että nämä sanovat mitä halutaan.

Norsunluutorniin on varastoitu myös kaikki salatuiksi halutut todisteet, muun muassa roswellin ufot ja humanoidit, todisteet siitä että kuussa käynti oli salaliittoa. Siellä ovat myös Graalin malja ja todisteet Jumalan olemassaolosta. Sen eläintarhassa on paljon isojalkoja, Mokele Mmbembejä, Loch Nessin hirviöitä ja monia muita vastaavia.

Kun kaikki epämiellyttävät todisteet on näin kasattu yhteen paikkaan, norsunluutorneissaan asustavat tiedemiehet varmistavat, että heidän kanssaan erimieltä olevat eivät saa Totuutta esille. Keino ei ole rehellinen, mutta he tekevät sen sen vuoksi että eivät menettäisi työtään.

Keitä norsunluutornista vainotaanMuokkaa