Kivekset

(Ohjattu sivulta Pallit)
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Balls to the Wall”

~Accept

”I've got Balls of Steel”

~Duke Nukem
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli josta löytyy paremmin tietoa kiveksistä, mainion (hihi) kuvituksen kera.
Tuossa niitä on vadillinen. –Mistäs sulle saatas?

Kiveksiä kutsutaan usein muniksi. Kivekset ovat tasa-arvon vastaisia, koska useimmilla miehillä on sellaiset, mutta naisilla niitä ei yleensä ole.[1] Teologit ovat selittäneet, että ne ovat Jumalan rangaistus miehille siitä, että Aatamilla ei ollut riittävästi munaa toimia itse, vaan hän ainoastaan totteli Eevaa ja sitten marisi yhtä munattomasti, että hän vain sai hedelmän naiselta jonka sai Sinulta, Herra. Jumala ilmeisesti arveli, että miehen ajattelutoiminta on taipuvainen jumiutumaan,[2] jolloin tarvittiin reset-nappula, joiden painaminen johtaa miehen sammumiseen ja uudelleenkäynnistykseen.[3] [4]

Kiveksillä ei ole seksin lisäksi juurikaan merkitystä, ja siinäkin yleensä vain taustamahdollistajana. Tosin miehet itse liittävät niihin valtavasti tunnearvoa. Osa miehistä nimeää kiveksensä, eikä kukaan halua toimia esimerkiksi kivestenluovuttajana yhtä suurella innolla kuin mitä luovuttavat munuaisiaan.[5] Ei ole lainkaan ihmeellistä, että mies antaa kiveksilleen nimen ja kutsuu näitä parhaaksi ystäväkseen.

Tosin osa epäilee, että kivekset ovat pieniä ja rakastettavia olentoja, jotka elävät symbioosissa miesten kanssa saamalla miehen verenkierrosta ravinteita ja antamalla takaisin hupia ja erilaisia doping-aineita.

Katso myös

Viitteet

  1. Jos tarkemmin kiinnostaa, ota selvää, mitä sanat pseudohermafrodiitti ja androgeeni insensitiivisyys -syndrooma eli AIDS tarkoittavat, http://www.transtukipiste.fi/intersukupuolisuus/ttp0510.php.
  2. Tarkemmin: Järki ja kulli seisovat samaan aikaan.
  3. Koska Jumala oli vihainen syntiinlankeemuksessa ja antoi naiselle synnytyksen vaivat ja kaikille lapsista johtuvat riesat, hän päätti tasapuolisesti antaa julman rangaistuksen myös miehelle ja teki tästä resetoimisesta erittäin kivuliasta.
  4. Naiset myös käyttävät resetointiominaisuuksia hyväkseen miesten kouluttamiseen, napakka potku tai puristus saa miehen tekemään juuri sitä mitä naiset haluavat.
  5. Molempiahan on miehillä kaksi. Jumalalla on selvästi taipumusta syöttää ihmisiin tuollaista redundanssia. Ilmeisesti jotta ylimääräistä voitaisiin käyttää elinsiirroissa.

Katso myös

  Artikkeli on tynkä kuin tontun pippeli pakastimessa.
Laajentamalla artikkelia saat Hikipedian lämpötilan nousemaan.