Prinssi Charles

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli prinssi Charlesista.
Prinssi Charles päässään Walesin pyhä haukanahterikruunu

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Walesin Prinssi, Cornwallin herttua, Rothesayn herttua, Chesterin jaarli, Winchesterin varakreivi ja Hullin hörökorva Charles Philip Arthur George Edward Edward Edward James William Ian Henry Jacob David Cecil Montgomery Stephen Jonathan Leslie Gaylord Peter Ralph Herbert Albert Mountbatten-Windsor-Saxe-Coburg-Gotha-Habsburg-Grimaldi-Hohenzollern (s. 14. marraskuuta 1948) on, pelottavaa kyllä, Britannian kruununperillinen, Buckinghamin palatsin puutarhuri, yhteiskunnan elätti ja eräs 1900-luvun huomattavimmista filosofeista.


SaavutuksetMuokkaa

Prinssi Charlesin merkittävin saavutus on, että hän syntyi kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin esikoispoikana vailla silmiinpistäviä ulkoisia merkkejä sisäsiittoisesta rappeutumisesta[1]. Muihin Charlesin saavutuksiin kuuluu mm. lukemaan oppiminen ja se, ettei häntä hovikasvatuksesta huolimatta ole tarvinnut milloinkaan sulkea hoitoon. Hän on myös surmannut suuren määrän kettuja, noita imperiumin viekkaita vihollisia.

Prinssi Charles on monet kerrat osoittanut olevansa todellinen renessanssi-ihminen, jolla on lahjakkuutta useilla aloilla. Alla on lueteltu niistä tärkeimmät. Näiden ohella hänen väitetään joskus tehneen jotain hyödyllistäkin, kuten osallistuneen ympäristönsuojeluun ja ihmisoikeustyöhön.

Prinssi Charlesin uskotaan laajoissa piireissä olevan antikristus, mutta ikä on mennyt hänen ohitseen, joten nähtävästi hänen poikansa William on tuleva maailmanhallitsija.

VaihtoehtolääkintäMuokkaa

Charles on osoittanut suurta kiinnostusta vaihtoehtolääkintään[2] ja erilaisiin uskomushoitoihin. Tätä pidetään prinssille luontevana suuntauksena, sillä onhan koko monarkia yksi iso huijaus, jolla viedään ihmisiltä rahat.

Taide ja arkkitehtuuriMuokkaa

Charles harrastaa vesivärimaalausta. Toisin kuin monet muut taiteilijat, hän on siinä onnellisessa asemassa, että nauttii yhteiskunnan sataprosenttista tukea. Charlesin akvarellit ovat tiettävästi parempia kuin Adolf Hitlerin. Prinssi Charles on myös ahkera kirjailija ja sanaristikkojen täyttäjä. Hänen suosikkiteoksensa ovat Wittgensteinin Tractatus Logico-Philosophicus ja Hanhiemon tarinat.

Charles on kritisoinut arkkitehtuurin moderneja suuntauksia varsin näkyvästi. Hän edustaa traditionalismia ja on sekä suunnitellut että rakentanut bridgepöydälleen useita korttitaloja.


Orgaaniset tuotteet, New Age -filosofia, kuukristallien parantava voima, kabbala, elämänpuu, spiritismi, levitointi, lusikoiden taivuttelu, korttitemput yms.Muokkaa

Ellei Elisabet II sinnittele hengissä todella pitkään, Charlesista on tulossa Englannin tärähtänein kuningas sitten Yrjö III:n. Charles on osoittanut ilmiömäiset tietonsa luonnontieteistä luennoimalla mm. parantajakristallien värähtelystä ja juutalaisen okkultismin neljään elementtiin liittyvistä suojelevista symboleista. Hänen oletetaankin viljelevän luomumaatilallaan jokseenkin outoja sieniä.

Katso myösMuokkaa

  edeltäjä:
Elisabet II
Iso-Britannian hallitsija
joskus vielä ennen maailmanloppua - maailmanloputtua
seuraaja:
Williamin Prinssi

ViitteetMuokkaa

  1. Ilkeistä herjoista huolimatta Charles on englantilaiseksi peräti komea. Ainoa piirteiltään häntäkin viehättävämpi britti on näyttelijä Rowan Atkinson.
  2. Vaihtoehtoinen lääketiede eroaa tavallisesta siten, että se ei toimi, vähän kuin vaihtoehtoinen matematiikka.