Puumanainen

”Seksistinen”

~Femakko

Puumanainen ei kirjaimellisesti ole pohjoisamerikkalainen naaraspuolinen kissapeto vaan naisihminen, joka jatkuvasti haaveilee tuoreemmasta lihasta. Puumanainen saattaa kohdattaessa olla äärimmäisen vaarallinen. Jos törmäät kadulla puumanaiseen, tärkeintä on, että otat jalat allesi ja pakenet henkesi edestä. Varsinkin jos satut olemaan alle 17-vuotias ja miessukupuolta. Viimeksi puumanainen on tavattu Puiston penkillä mutustamassa tässä nimeämättä jäävän lihafirman tuoresalaattia (johon on salaa lisätty raakaa lihaa). Puumanaisten metsästyksen sallimista ajava kansanliike on perusteilla Kälviällä.

Puumanaisen latinankielinen nimi on Sexualimus Alistamus Nonexperimentus. Puumanainen profiloidaan seuraavanlaisesti:

  • Vähintään nelikymppinen nainen
  • Yksinhuoltaja, yleensä yhden lapsen emo ja lapsi on miespuoleinen
  • Lapsi/lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa

Levinneisyys ja havaintopaikatMuokkaa

  • Levinnyt lähes koko planeetalle
  • Päiväsaikaan lähes normaalin näköinen ja oloinen
  • Viihtyy teinien suosimissa baareissa ja ravintolissa

Puumanaisen polttoaineena toimii seksuaalinen veto omaan jälkikasvuunsa, jota hän ei ole uskaltanut julkisesti näyttää, joten hän toteuttaa mieltymyksiään muiden naaraiden poikimaan jälkikasvuun. Häntä kiihottaa ajatus kokemattomasta pojasta, joka ikänsä puolesta voisi olla hänen oma poikansa ja hän kuvittelee opettavansa tälle seksuaalista käyttäytymistä. Puumanaisten poikasuhteet ovat satunnaisia ja lyhytkestoisia.

Päiväsaikaan puumanaista on hyvin vaikea erottaa normaaleista ihmisistä, vasta metsästysvaisto herättää heissä sisäisen pedon, jonka rinnalla mustaleski-hämähäkkikin kalpenee. Puumanaisen metsästysmotiivina ei ole lisääntyminen vaan metsästysvietin viemänä kerää nuorten poikien poikuuksia, kuin intiaanit päänahkoja konsanaan. Puumanaisia on tavattu jopa abiturienttien joukossa penkinpainajaispäivänä jakelemassa makeisia ja puhelinnumeroaan yläasteikäisille pojille.

Puumanainen on laiska, hän on suuntautunut nuorisoon, koska he ovat helppoja kohteita eivätkä yleensä uskalla ottaa jälkeenpäin yhteyttä ja jättävät puumanaisen rauhaan. Puumanainen on kyllä taltioinut nuorison puhelinnumerot siltä varalta, että metsästysluolasta löytyy vain täysi-ikäisiä uroksia.

  Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.