Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Rap-musiikkia kuunnellaan varsin yleisesti joka maassa, mutta suurimmat "räppärit" ovat kuitenkin aivan muualla kuin Suomessa, vaikka Suomi on ainoa maa, jossa räppiä kuuntelee 97% ihmisistä.

Rap-musiikin tekijät ovat päältäpäin komeita ja itsestään ylpeitä henkilöitä, vaikka totuus on, että räppärit ovat selkäänpuukottajia ja välittävät vain itsestään ja omasta pankkitilistä.

Rap-kappaleet ovat suosiossa noin puoli vuotta, kunnes biisi ristitään vanhaksi ja aikansa eläneeksi, jonka jälkeen suosioon nousee taas aivan samanlainen väkisinväännetty kipale.

Rap-musiikin kuuntelijat ovat yleisin 6–18-vuotiaita. Jos kuuntelija on tätä vanhempi hänellä on todennäköisesti synkroomia.

Rap-musiikin historiaaMuokkaa

Rap-musiikki syntyi samaan aikaan kun ensimmäiset alkoholituotteet tulivat kansan saataville. Aivosolujen ja järjen kuoltua ihmisten päähän tuli idea alkaa puhumaan nopeasti ja sekavia. Myöhemmin ihmiset huomasivat kuinka hauskaa se oli ja kyseisestä puuhasta tuli jotain jota kutsutaan musiikiksi, vaikkei rap edes musiikkia olekaan.

Rap taiteenlajinaMuokkaa

Rappia pidetään omana taiteenlajinaan. Mitä enemmän biisissä on vitunviljelyä, sitä enemmän suosiota biisi tulee saamaan. 7–15-vuotiaat rapin kuntelijat ovat yleisesti huonomaineisia aikuisten piirissä, minkä lisäksi heidän koulumenestyksensä on ala-arvoista.

MuutaMuokkaa

Rappia arvostetaan hyvin paljon esimerkiksi ISIS-taistelijoiden piirissä. Rap on myös arvostettua KKK:n huppupäiden keskuudessa.

Katso myösMuokkaa

  BOWWOWWOWWOWWOWWOWWOMMOOWWOOWW. Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Ylituottamalla arikkelin saat avantgarde-elementit katoamaan negatiivisella tavalla sliipatun ja kaupallisen sävellyksen tieltä
.