Salibandy, tuttavallisemmin sähly, on nykynuorison alakastin suosima pallopeli, jota pelataan reikäisellä valkoisella pallolla ja jääkiekkomailalla. Pallon sijasta pelivälineeksi sopii myös mikä tahansa muu reikäinen esine tai asia, pahimmassa tapauksessa myös reikäiset kalsarit. Pelin idea on saada tämä reikäpallo sutaistua kalaverkosta tehtyyn maaliin.

Maalien tekemisen lisäksi tärkeää on myös harjoitella myös sählytreenien ulkopuolella. Hyvä treenimuoto on istua keskellä kauppakeskusta arvostelemassa keskenkasvuisten tyttöjen takapuolia ja lähettää heille kuumia snapchatteja uusissa Calvin Kleinin feikkiboksereissa. Myös mopoauto (useimmiten Aixam City) on sählynpelaajalle hänen pelikuntoaan nostattava asia.

Mitä enemmän naisia, ja mitä enemmän seuraajia Instagramissa, sitä enemmän sählynpelaaja saa mainetta ja kunniaa. Myös nuuska on löytänyt tiensä sählynpelaajien suosioon, koska nämä wannabe-lätkänpelaajat haluavat olla kuin Patrik Laine. Sählyä myös usein kutsutaan epäonnistuneiden pelaajien jääkiekoksi. Salibandy on suosituinta Suomen persereiäksi kutsutussa kaupungissa, Turussa.

Soccer c.jpg Tämä urheilua käsittelevä artikkeli ei ole päässyt nappulaliigasta eteenpäin.
Ota siis pallo haltuun ja aloita voittoputki.