Slovinjcze Rebulaka
Slovakia.svg
Slovakian lippu. Huomaa, että vaakuna voidaan tarvittaessa repiä irti ja paikata kenttiä vastaavilla väreillä.
Motto: ”Emme harrasta mottoja
LocationSlovakia.png
Valtiomuoto tasavalta
Hallitsija presidentti Ivan Gašparovič
Pääkaupunki Bratislava
Viralliset kielet slovakki
Pääuskonnot katolisuus
Itsenäisyys 1993 (Tsekkoslovakia murtui kahtia)
Valuutta euro (EUR)
Kansallislaulu Nad Tatrou sa blýska

Slovakia alko Slovakkien maa (Za slovenská tzruzicka) on eurooppalais-hurrilainen valtio, joka sijoittuu pohjoiskärkeen, jotta, olla Australia, mutta, no.

Slovakia lienee Euroopan eristäytynein valtio. Presidentti Saatana Outomieli julisti maan eristäytymispolitiikkamieliseksi 1952 ja on diktatorisoinut siitä lähtien. Maassa on kaikki maalle ominaiset piirteet. Sijainti: on.

HistoriaMuokkaa

Paavi tunnusti Slovakian olemassaolevaksi vuonna 858. Saatanaksi itsensä julistanut presidentti Juubertti Justifius hallitsi maata itsevaltaisin ottein tuhoutumiseensa saakka (902). Syntyi "kaoottisuuden aika", kausi, jolloin Slovakialla pelattiin käytännössä jalkapalloa.

Slovakia lohkesi mantereelta 1005, mutta palasi takaisin slovakkien pyynnöstä 1072. Slovakian varsinainen kultakausi starttasi 1110, jolloin kansallislauluksi omaksuttiin vielä säveltämätön Beneath the Howling Stars (Cradle of Filthin biisi). Tšekki valloitettiin 1111 ja Unkari sulautettiin maahan 1124. Puolan kuningas luovutti kruununsa Slovakian presidentille 1125, ja vuonna 1128 miehitettiin Ukrainan tasavalta. Tukiasemia perustettiin Espanjaan, Portugaliin, Mongoliaan, Japaniin ja Kiinaan. Mosambikista tuli Slovakian Ensimmäinen Varsinainen Siirtomaa vuonna 1253. Päästään seonnut kuningas Gloria Sathanas kuitenkin julisti kaikki maat itsenäisiksi 1256. Ikään kuin tässä ei vielä olisi ollut tarpeeksi, hän myös muutti Slovakian 159 kuntaa autonomisiksi alueiksi ja julisti maansa keisarikunnaksi. Sathanas salamurhattiin 1258, jolloin syntyi Uusi Suuri Kaaos.

Slovakian uuden ajan alku lasketaan päivämäärästä 1. toukokuuta 1945. Silloin maa julistettiin tasavallaksi ja presidentiksi julistautui Pjërkëlé Kusiphea. Elisa-vandaalien kolmannen piirin prikaatinpuheenjohtaja, herra vittuiluneuvos Saatana Outomieli ampui Kusipheaa kiväärillä päähän vuonna 1952 ja julistautui maan elinikäiseksi hallitsijaksi.

Vuonna 1972 Slovakian asioista tiedottaminen ulkomaailmaan lakkautettiin.

MaantiedeMuokkaa

Slovakiassa on maata, mutta se on ihan paskaa.

PolitiikkaMuokkaa

Vain Slovakian vandaalipuolue on sallittu. Siihen pääsee pääsykokeen kautta. Varsinaiseen politiikkaan puolue ei kuitenkaan liity. Sen ainoa aate on vandalismi.

KieliMuokkaa

Slovakin kieli syntyi, kun tšekkiläiset köyhälistöt muuttivat Slovakian puolelle ghettoihin ja saivat kukin muutaman vokaalin köyhäinavuksi. Slovakit kuitenkin söivät nämä vokaalit (sekä monet konsonanteista) ensimmäisenä pakkastalvena, joten nykyään slovakin kieli on lähimpänä örkkien murisemista.