Solmio – tyylikkään naistenmiehen takuuvalinta.

Solmio eli kravatti on tavallisesti itsetuhoisten miesten käyttämä kuristusase. Mikäli henkilö haluaa erkaantua tästä maailmasta tai tiedostaa olevansa jollekulle silmätikku, tämä saattaa kiertää kaulansa ympärille solmion, tarjoten vihamiehelleen silkkaa ystävällisyyttään helpon tavan estää veren kulkemisen kravaatin käyttäjän päänuppiin. Solmiota käyttävät henkilöt ovat myös itsemurhatilastojen kärjessä, sillä solmiosta saadaan helposti ja nopeasti hirttosilmukka. Solmiosta syntyy myös lievä hyvänolontunne, ja sen katsotaan nykyään olevan huume.

KäyttöMuokkaa

 
Solmiota voi käyttää myös meteorologisena havaintovälineenä.

Solmioiden myynti on Suomessa luvanvaraista, ja niitä on kaupan useimmissa tavarataloissa sekä vaateliikkeissä. Solmion käyttötarkoituksesta on hahmoteltu kolme teoriaa.

 • Solmion tarkoitus on lämmittää – Osoitettu vääräksi, ellei sitten napa ole kylmälle erityisen arkaa aluetta.
 • Solmion tarkoitus on toimia nenäliinana – Empiiriset kokeet ovat osoittaneet tämän hyvin järkevän käsityksen virheelliseksi.
 • Solmion tarkoitus on toimia ruokaliinana – Kuin edellä.

Kaikki järkeen perustuvat teoriat solmion tarkoituksesta ovat osoittautuneet virheellisiksi, joten ainoa jäljelle jäävä mahdollisuus on, että Jumala loi solmion, jotta se roikkuisi tyhjän panttina tekstiilialaa elättämässä. Äärimuslimien mukaan solmio taas on Saatanan keksintö, ja siksi he välttävät sitä pitäytyen sen sijaan tyylikkäissä pyyhkeissä ja sideharsorullissa.

Solmion solmiminenMuokkaa

Solmion solmimisen opetteleminen on mieheksi kasvamisen ikävimpiä puolia. Useimmat joutuvat tekemään tuttavuutta silmukan kanssa viimeistään ripiltä päästessään. Yleisin kravattisolmu solmitaan seuraavasti:

 1. Kiedo solmio kaulaan asettaen leveän pään oikealle puolelle.
 2. Siirrä leveä pää oikealla kädellä vasemmanpuoleisen kapean pään ylitse.
 3. Kierrä oikealta vasemmalle siirtynyt leveä pää takakautta nyt oikealla olevan kapean pään ympäri.
 4. Vie leveä pää oikealta vasemmalle kapean pään ylitse etukautta. Nyt kaulaasi on muodostunut ulottuvuusportti.
 5. Nosta näin syntynyttä ulottuvuusporttia varovasti ja vie leveä pää sen taakse. Muista varoa ulottuvuusportista mahdollisesti tunkeutuvia vieraita esineitä ja/tai olentoja.
 6. Ohjaa leveä pää hirttosilmukan läpi. Ulottuvuusportista tunkeutuneet vieraat organismit voidaan varmimmin tuhota säteilyttämällä.
 7. Työnnä solmion leveä pää ulottuvuusportista sisään. Anna portin imeä kravatti toiseen ulottuvuuteen.
 8. Kun solmio on kokonaan kadonnut, olet vapaa. Vapaa!
 
Kravatin leveys tulee valita sen mukaan, mitä enemmän nestettä päähän on salvattavana. Kuvan henkilö on niin äärimmäinen tapaus, että hän on suosiolla kietaissut kaulaansa pöytäliinan.

Kuuluisia krakaholistejaMuokkaa

Kuuluisia krakan vastustajiaMuokkaa

Katso myösMuokkaa