Sosialismi

Sosialismin myöhäisvaiheessa oleva potilas. Huomaa ennenaikainen vanheneminen ja hermoston rapistuminen.

Sosialismi oli vaarallinen tartuntatauti, joka oli varsin yleinen entisessä Venäjässä eli Neuvostoliitossa eli Venäjällä. Sitä tavattiin yleensä vain johtajilla (joskin he sairastivat hieman sosialismin alkuperäisestä taudinkuvasta poikkeavaa muotoa), mutta sitä saattoi myös esiintyä työväen keskuudessa, esimerkiksi työväentaloilla ja muissa kokoontumisissa, joissa se levisi kulovalkean tavoin.

Sosialismi on sittemmin muuntunut useiksi eri tautikannoiksi, jotka saattavat oireiltaan erota merkittävästi alkuperäisestä versiosta. Sosialismiin sairastuneiden tukiverkostoja toimii useissa maissa. Esim. Suomessa sairastuneet ovat julkaisseet omaa lehteä nimeltään Taudinkantaja.

Oireet

Sosialismin oireisiin kuuluivat kulttuurin potkiminen, yhteisomistus sekä kansandemokratia (erotuksena demokratiasta). Se voi olla aluksi oireeton, mutta oireiden pitäisi kehittyä ensimmäisen vuoden aikana. Sosialismi tunnetusti kaksinkertaistaa aseidentuotannon, mutta vastaavasti puolittaa viljantuotannon ja saattaa näin sosialismista kärsivän maan riippuvaiseksi ulkomailta tuodusta viljasta.

Parannuskeino

 
Sosialismin jälkitaudin kantaja ei kykene enää infektoimaan ketään ja on täten vaaraton, joskin varsin ressukkamainen ilmestys.

Sosialismiin ei ole keksitty parannauskeinoa, mutta on huomattu, että se tuhoaa itsensä noin 60-70 vuodessa. Siihen mennessä se on jo vaatinut veronsa, eli kulttuuria ei enää ole samoin kuin vaurauttakaan. Myös biomassaa on taudinkulun aikana menetetty yleensä kymmenien miljoonien yksiköiden verran. Lisäksi sosialismilla on todettu olevan tuhoisa sivuvaikutus arkkitehtuuriin.

USA:ssa ollaan tutkittu eri hoitomuotoja, joista toimivin on ollut tähän mennessä hyökätä sotilaallisesti riittävän heikkoon sosialistiseen – tai ehkä mahdollisesti sellaiseksi jossain vaiheessa muuttuvaan – maahan ja suihkuttaa siihen hyönteis- ja kasvimyrkkyjä sekä napalmia ja lyhennettyjä painoksia Raamatusta. Vaikka tämä hoitokeino on ollut toimivin, ei se valitettavasti ole koskaan johtanut toivottuun tulokseen – pikemminkin päinvastoin. Tästä johtuen USA ei nykyään käytä sitä sosialismista parantamiseen, vaan uskoo että sillä voidaan aikaansaada demokratia. Samalla USA etsii kuumeisesti vielä heikompia valtioita demokratisoinnin kohteiksi – eikä enää ole väliä mikä k.o. valtiota vaivaa. Tällä hetkellä on Alabama alkanut kiinnostaa.

Toimenpiteet sosialismin varalle

Kaikille, joiden epäillään sairastuneen sosialismiin, tulee heti antaa rahaa jotta he voivat tuntea itsensä kapitalistiksi ja onnellisiksi taas. On myös suositeltavaa, että jo sosialismiin selvästi sairastuneet jätetään omiin oloihinsa tai lopetetaan. Näin vältetään sairauden leviäminen. Heille pitää myös toimittaa kunnollisia länsimaisia kirjoja kapitalismista (esim. Adam Smithin Kansojen varallisuus) ja pitää heidät erossa sellaisista kirjoista kuin Pääoma, Kommunistisen puolueen manifesti ja Maon Punainen kirja.

Eikä siinä vielä kaikki

Sairauden alalajeja

Sosialismin alalajeja ovat olleet muun muassa:

  • Sosiaalidemokratia; kaappikapitalismia.
  • Kommunismi; pyrkimys kumota lääkeyhtiöt jotta sosialismi leviäisi.
  • Vasemmistososialismi; joka on kaappikommunismia.
  • Arabisosialismi; rättipäitten haihatuksia. Leviää sukupuoliyhteydessä tai varsinkin sen puutteessa.
  • Anarkismin muodot, kuten anarkokommunismi tai anarkosyndikalismi, jotka pyrkivät tuhoamaan kaiken ja näin estämään tulevat tartunnat.
    Kannattaisi siis myöntää valtion tukea.

Katso myös