Hessu Hopo

(Ohjattu sivulta Superhessu)
Oldgayflag.jpg Tälle sivulle EI SAA lisätä enää yhtään homouteen liittyvää materiaalia,
jotta Hikipedian palvelimet eivät kaatuisi jatkuvan liikenneruuhkan takia.
Lapset, älkää lukeko tätä kotona. Menkää kaverin luo.
Lapsiparan viimeiset hetket.

Heikki "Hessu" Hopo (s. 19. huhtikuuta 1911 - k. 14. maaliskuuta 2007) oli ehkä maailmankaikkeuden kuuluisin nolojen tilanteiden mies, ja koira (joidenkin mielestä intellektuelli), joka on tullut kuuluisaksi erityisesti Disneyn elokuvista, joissa hän seikkailee Mikin kanssa. Hänet voidaan myös luokitella ruunan stereotyypiksi.

NuoruusMuokkaa

Hessu Hopo syntyi Ankkalinnan liepeillä suuressa slummissa vuonna 1911. Hänen lapsuutensa oli hyvin ankara. Äiti ja isä hakkasivat häntä ja hän ei saanut kunnon ruokaa. Tutkijat epäilevät tämän olevan syynä hänen tyhmyyteensä. Hessu lähetettiin jo pienenä maailmalle hankkimaan elantoa. Vuonna 1918 ollessaan 7-vuotias hän osallistui vapaaehtoisena ensimmäiseen maailmansotaan. Hän taisteli länsirintamalla ja haavoittui viisi kertaa päähän. Tämä ei ainakaan lisännyt hänen älykkyyttään. Hän sai monia urhoollisuusmitaleja käveltyään pää pystyssä juoksuhaudassa. Upseerien mukaan tämä paransi joukkojen yhteishenkeä.

SuperhessuMuokkaa

 
Superhessu vauhdissa.

Hessu Hopo osasi myös muuttua Superhessuksi. Siihen tarvittiin vain pari Hessun puutarhassa kasvavaa pähkinää (sekä uraania ja varastettua marihuanaa joka risteytettiin pähkinöiden kanssa), niin johan jo lensi ja lujaa!

Sodan jälkeenMuokkaa

Sodan jälkeen Hessu joutui taloudelliseen ahdinkoon ja joutui tekemään monia hanttihommia. Hän työskenteli esimerkiksi monissa Ankkalinnan Strippausbaareissa. Tänä aikana hänelle kehittyi paha heroiiniaddiktio. Tämäkin oli omiaan pienentämään hänen vaatimatonta aivokapasiteettiaan. Näihin aikoihin hän myös tapasi velipuolensa Pelle Hopon. Pellen kanssa he kiertelivät Calisotaa ja myivät alkoholia ja huumausaineita.

Nousu kuuluisuuteenMuokkaa

Hessun mitätön elämä muuttui kertaheitolla vuonna 1932. Pelle ja Hessu sattuivat tekemään bisneksiä kotikaupungissaan Ankkalinnassa, kun eräs heiltä pirtua ostava asiakas, Walt Disney huomasi heidät. Disney huomasi heti että näissä kahdessa elukassa on jotain erityistä. Hän otti heidät palvelukseensa ja pian Pelle ja Hessu esiintyivät hänen elokuvissaan. 30- luku oli nuorien ja innokkaiden Hopojen kulta- aikaa. Heillä oli useita irtosuhteita ja rahaa oli kuin roskaa. Huonoja puolia tässä asiassa olivat heitä kiusaavat sukupuolitaudit ja huumausaineriippuvuus, joka toisinaan haittasi heidän työtänsä. Näinä aikoina Pelleä alkoi kyllästyttämään useat pikapanot ja niinpä hän valitsi rinnalleen etään meksikolaisen prostituoidun, Avita Mokkakikelstan. Hessullakin oli vähän pitkäkestoisempi suhde Heluna Ammun kanssa. Tästä suhteesta ei kuitenkaan tullut mitään Hessun erikoisten seksuaalisten mieltymysten takia.

Sota-aikaMuokkaa

Onnellinen 30-luku ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Vuonna 1941, kun USA ajautui sotaan. Pelle ja Hessu olivat vaarassa joutua rintamalle, mutta viime hetkellä he saivat taivuteltua Disneyn pestaamaan heidät propagandateollisuuteen. Jos Hessu olisi joutunut sotaan, olisi hänet nimitetty joukkueenjohtajaksi ensimmäisen maailmansodan ansioidensa takia. Oli siis Amerikan onni, ettei luutnantti Hopo päässyt palvelemaan maataan aseellisesti. Koko sodan ajan Hopot tekivät halventavia filmejä Hitleristä ja muista natseista, sekä japanilaisista.

Sodan loppumisesta nykypäiväänMuokkaa

Sodan jälkeen Pelle ja Hessu astuivat taas viihdeteollisuuteen. Pelle sai näinä aikoina myös perheenlisäystä, kaksoispojat Vurtin ja Vortin. Hänen julkisuuskuvansa varjelemiseksi pojat päätettiin nimetä hänen veljenpojikseen. Myöskin Hessu sai useita äpärälapsia, joita hän ei ole kuitenkaan tunnustanut omikseen. Arvellaan että esimerkiksi Pikku-Pelle (joka sai nimensä Pellen mukaan) on yksi hänen lukuisista jälkeläisitään. Hopo kastroitiin vuonna 1955 hänen liiallisen siitosintonsa vuoksi. 1950- luvulta 1980- luvun loppuun Hopot tekivät aktiivisesti elokuvia, joissa he usein kampanjoivat kommunismia vastaan ja kertoivat maailmalle amerikkalaisesta ihanteesta. Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen Hopot jäivät kuitenkin eläkkeelle korkean ikänsä vuoksi. Kumpikin heistä jatkoivat vielä vanhanakin elokuvissa, mutta hieman pienemmissä rooleissa. Pelle ja Hessu asuivat Hollywoodissa tähdille tarkoitetussa vanhainkodissa. Hopo oli jo kunnioitettavassa 105 vuoden iässä ja hän oli yksi harvoista ensimmäisen maailmansodan elossaolevista veteraaneista. Suuresta iästään huolimatta Hopot suunnittelivat vielä kokopitkää omaelämäkertaelokuvaa, jonka kuvauksia suunnitellaan aloitettavaksi vuoden 2007 alkupuolella. Hopot olivat saanut pitkällä urallaan seitsemän Oscaria ja olivat yksi Hollywoodin arvostetuimmista näyttelijöistä. Elokuvan toisena käsikirjoittajana toiminut Hessu kuoli 14. maaliskuuta sairaalassa.