System of a Down

Tarkoititko kenties Blue Screen of Deathia?
System of a Downin jäsenet esiintymässä abiristeilyllään

»Minordrugoffendersfillyourprisonsyoudontevenflinch *hengähdys* Allourtaxespayingforyourwarsagainstthenewnonrich! No niin, siitäs saitte! Ja meillä on kaiken lisäksi ärsyttävät lauluäänetkin ja idioottimaiset aksentit!»

System of a Down on yksi kuuluisimmista terroristijärjestöistä maapallolla. Se suunnitteli ja toteutti muunmuassa Thaimaan tsunamin jouluna 2005, hurrikaani Katrinan, Venäjän suuret metsäpalot ja juuri nyt yrittävät ilmastonmuutosta.

Tämä pieni, mutta tehokas järjestö koostuu vain muutamasta tarkasti valitusta henkilöstä. Henkilöt ovat Serj Tunkio, Daron Mäläkkä, John Dildomaija ja Sheivo Orgasmjian. He kaikki ovat kotoisin Bhutanista. Maailmalla System of a Down tunnetaan myös musiikistaan. Tämä aivopesu on jatkunut jo vuodesta 1998, jolloin he tekivät debyytti"levynsä", joka on myös nimikkolevy nimeltään Järjestelmä kyykyssä. Daron Mäläkkä haluaa maailmanvaltiaaksi muttei jatkuvasta imelänkatkuisesta päihtymystilastaan huolimatta koskaan tule onnistumaan, koska nimeltä mainitsematon henkilö paljasti hänen suunnitelmansa vuonna keväällä 2006. Illuminati yrittää saada mainetta väittämällä että se/hän/kukalieneekään paljasti SOAD:in suunnitelmat.

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

  KAIKKI PAITSI PURJEHDUS ON TURHAA. Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Tekemällä artikkelista paremman sovituksen saat Lasse Mårtensoninkin tykkäämään
.