Tantraseksi

Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.
Vaikka tämä artikkeli onkin aiheensa vuoksi kenen mukaan? kuivempi kuin käpytikan vittu, sitä suojelee useampi hindujumala kuin mitä sinä kykenet ikinä sikiämään.
Tantraseksin kannattajan voi helposti tunnistaa siitä, että he omistavat tämänlaisia patsaita ja pitävät niitä hengellisinä.

Tantraseksi (Sanskr: तन्त्र; kietoutua, väristä, nussia, vapautua materiaalisista kahleista) on länsimaisten naisten suosima aasialainen filosofia, jossa seksuaalinen nautinto ja siihen liittyvä fyysinen tyydytys ovat tie valaistumiseen.[1] On usein sanottu että varakkaahkon naisen seksikkäin elin on hänen lompakkonsa välissä. Tantraseksin kohdalla tämä on useimmiten totta.

Tantraan liittyvissä uskomuksissa on Aasiassa ajateltu olevan kysymys materiaalisista kahleista vapautumisesta. Mutta länsimaissa sitä seuraavat naiset ovat valjastaneet tämän paljon jalompien tavoitteiden ajamiseen: heille tantran tuoma henkisyys antaa luvan harrastaa erilaisia muutoin rivoina nähtyjä asioita sellaisella tavalla, jossa tantra on keino, jonka avulla he voivat saada kaiken materiaalisen hyvän. Tantraseksi onkin keino täydentää hyvinvoivaa ja varakasta elämää monilla peräkkäisillä orgasmeilla. Ja hiljaisuudella. [2]

Tantraseksiin liittyy se, että seksin aikana ollaan hiljaa ja puhumatta.[3] Mutta siitä huolimatta tarjolla on monenlaisia asentoja, joille kaikille on nimensä. Lisäksi moderni länsimainen henkisyys ei ole aitoa henkisyyttä, ellei se johda aiheesta keskustelemiseen. Siksi tantraseksin harrastamisen eräs näkyvimmistä piirteistä on se, että aiheesta halutaan puhua julkisesti hyvinkin paljon. Mitä julkisemmin siitä puhutaan ja mitä julkkiksempi siitä puhuu, sitä henkisempää. Lisäksi tantraseksin ystävät saattavat kirjoittaa aiheesta pakkomielteisiä ja henkilökohtaisia sisältöjä esimerkiksi Hikipediaan. Näiden tuottama tyypillisin kokemus on ihmetys siitä, miten niinkin hauskasta aiheesta saadaan tehtyä niin pitkästyttävää.[4]

Tantran harrastajat näkevät hengellisinä sellaisia asioita, joita muuten pidetään pervoina. Tantraseksin ajatus vaikuttaa typerältä. Se on kuitenkin hyvin järkeenkäypää verrattuna moneen muuhun hengellisyyden lajiin, joissa keskitytään enemmänkin siihen, että yritetään kieltää homoseksuaaleja harrastamasta seksiä.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Yleensä tämänlainen libertinismi liitetään valistusajatteluun.
  2. Tantraseksiin liittyy naisten viehtymys tarjota miehilleen pitkällisiä kädellä tyydyttämissessioita. Mutta koska aihe vaikuttaa itämaisilta uskomuksilta, jotka ovat maineeltaan akkojen kotkotusta, he teeskentelevät että eivät kannata tätä toimintaa erityisemmin.
  3. Teoriassa se on niitä harvoja tapoja, joilla esimerkiksi eräät suulaat ja ei-henkisen maineessa olevat Hikipedian ylläpitäjät saadaan pitämään turpansa kiinni vähän aikaa. Tantraseksi, raha sekä Hikipedian ylläpitäjien väliset deletionismikohtaukset ovat ainoat tunnetut keinot saada heidän ympäristönsä kokemaan hiljaisuutta.
  4. Tantraseksin kannattaja sekoittaa usein henkilökohtaisen ja aiheen toisiinsa. Jos joku kertoo että ei jaksaisi kuunnella tästä aiheesta, moittija ei ole henkinen eikä vapautunut vaan pikkumainen moralisti. Koska kysymys on aiheesta eikä siitä miten siitä kerrotaan. Tämä koskee erityisesti aiheesta tehtyjä Hikipedia-artikkeleita.