Tekijänoikeudet ovat ahneutta

Stop hand.png Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

Taistelu tekijänoikeuksia vastaan alkakoon!

Valtion fasistinen propaganda väittää alituiseen, että piratismi on rikos. Onneksi me harvat uskallamme ajatella omilla aivoillamme ja kyseenalaistaa tämän väitteen. Alla on lueteltu syitä, miksi sinunkin on järkevää suosia piraattituotteita ja warettaa.

  1. Tekijänoikeudet ovat ahneiden kapitalistejen keksintöä. Poikkeuksetta!! Ei tueta sellaista!
  2. Kaikkihan sen tietää, että kaiken musiikin ja elokuvataiteen sekä tietokonepelien ja ohjelmien on oltava saatavilla mulle nyt heti.
  3. Piratismi ei ole varstasmista! Varkaudessa varastettu omaisuus menetetään varkaalle! Tämä on varkauden määritelmä! Piratismissa levy on yhä artistin kuunneltavana, siitä ei saa vain rahaa, joten EI OLE VARKAUS! [1]
  4. Tekijänoikeuksien vastustamisesta tulee sopivan kapinallinen ja hurja olo, vähän niin kuin pontikan keitostakin!
  5. Minä olen ihan liian köyhä ostamaan mitään paitsi jokapäiväiset malluni, mutta kaikki musiikkia ja elokuvia tekevät ihmiset ovat rikkaita elitistipaskiaisia.
  6. Tieto kuuluu MULLE NYT HETI ja ILMAISEKSI JA INSTANT YMMÄRYKSELLÄ kaikille!
  7. Joka ikinen laillisia tuotteita ostava on omahyväinen paska.
  8. KANSAN täytyy tehdä vallankumous, ja TEKIJÄNOIKEUDET ovat yksi VALTION tapa pitää KANSAA tahdottomina lampainaan tyrannian alla!! Elämä on muutenkin niin tylsää, että nyt on sopiva hetki kunnon VALLANKUMOUKSELLE!!! KAIKKI MAAILMAN TYÖLÄISET, LIITTYKÄÄ YHTEEN!! VIHOLLISENAMME TEKIJÄNOIKEUS!!! TAPPAKAA KAIKKI VALTION NATSISIAT! RÄÄÄÄH!!