Ero sivun ”Örkit” versioiden välillä

16 merkkiä lisätty ,  20. kesäkuuta 2007 kello 17.54
p (Käyttäjän 85.76.241.58 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.)
 
[[Kuva:kapakkaruusu.jpg|thumb|150px|left|Örkkien mittapuulla seksikäs naaras.]]
Örkeille taisteleminen on jokapäiväinen rutiini, tosin aseet on viime aikoina jätetty nurkkaan lojumaan, sillä niiden on todettu aiheuttavan hallaa klaanin jäsenten terveydelle. Kirveet ja miekat onkin korvattu käsillä ja jaloilla, eikä painimatsi ole harvinainen näky örkkikylässä. Lapset kasvatetaan tappelun ja fyysisen hajoittelun keskellä, jotteivat he pelkäisipahoinpitelisi toisiaan oikean taistelun kohdatessa.
 
[[Vaimo]]t, joita örkkimiehellä saattaa olla useampi, hoitavat yleensä kotityöt - eli metsästävät, laittavat ruuan, valmistavat vaatteita sekä haarniskoita ja korjaavat aseita. Lasten sosiaalinen kasvatus jää usein örkkimiehienoksennusmiehien harteille, silla sosiaalinen puoli on, kuten varmasti arvaattekin, varsin fyysistä ja väkivaltapainotteista. Sen verran on kuitenkin vuosien varrella opittu, että lapsia kasvattaessa ei tule käyttää liian kovia otteita, sillä kersat tuppaavat olemaan hauraampia kuin aikuiset.
 
Örkin [[Paikka_jonne_aurinko_ei_paista|perse]] on keskimääräistä mustempi. Väriltään sitä on luonnehdittu kirkkaassa valossa "tumman mustaksi".
Rekisteröitymätön käyttäjä