Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Geedreich” versioiden välillä

1 051 merkkiä lisätty ,  29. heinäkuuta 2014 kello 14.06
(Vastaus Gamerous-käyttäjälle)
Kiitoksia kysymyksestä keskustelusivulla. Joskus ajoittain leipätyössään raataessaan Vierasta alkuperää on ajatellut ja ajattelee niinkin hullua ajatusta kuin kirjan kirjoittaminen.
(*Huolestuu* Onko hän tuottanut niin paljon sontaa, että se on liikaa jopa Hikipedialle ja että hänen perässään on jo vihainen väkijoukko, vaiko tehnyt ihmeen ja luonut ainakin yhden muokkauksen, johon on eksynyt jotakin puolittain vakuuttavaa. *Suomalaisena optimistina valmistautuu jo huonoon vastaukseen ja hukuttautumaan lähimpään vesistöön...*) [[Käyttäjä:VierastaAlkuperää|VierastaAlkuperää]] ([[Keskustelu käyttäjästä:VierastaAlkuperää|keskustelu]]) 7. heinäkuuta 2014 kello 16.34 (UTC)
 
== Käytät älypuhelinta tai vastaavaa ==
 
Edustatko mielestäsi yleistäkin surffaajatyyppiä? Tahtoisin kysyä, jos niin on, kuinka paljon saat kertalatauksella Etusivusta näkyvillesi. Matojen koukuissa pitää olla mehevät! --[[Käyttäjä:Kuri|Kuri]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Kuri|keskustelu]]) 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
 
:Käytän älyttömällä älypuhelimellani aktiivisesti neljää sivustoa, joista puolet on pelifoorumi, puolet toinen pelifoorumi ja puolet Hikipedia. Puhelin on sellainen antiikkiromu kuin Nokia N8, jolla saa etusivusta ilman zoomeja näkymään juuri ja juuri sivupalkin ja sivun yläpuolella olevan palkin, jossa lukee "sivu" ja "keskustelu". Sen alapuolella on harmaata tilaa, sen alapuolella vähän vähemmän harmaata tilaa. Harmaan tilan alapuollella taas on keltaiselle pohjalle asetettu tähti, jonka oikealla puolella lukee "Suo". Alarajana toimii sivupalkin valikon viimeinen linkki "Hikipelit". Eli ei kovinkaan paljon. {{Käyttäjä:Gamerous/sig}} 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
palauttajat
861

muokkausta