Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Geedreich” versioiden välillä

p
ei muokkausyhteenvetoa
p
{{Käyttäjä:Gamerous/Talk-ylä}}
Loin sitten itselleni keskustelusivun, kun Kuri sitä pyysi (kai). Pystyn ilmeisesti muokkaamaan, aika outo juttu ettei ylläpitäjä voi. [[Käyttäjä:Gamerous|Gamerous]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Gamerous|keskustelu]]) 10. kesäkuuta 2014 kello 18.49 (UTC)
 
 
Edustatko mielestäsi yleistäkin surffaajatyyppiä? Tahtoisin kysyä, jos niin on, kuinka paljon saat kertalatauksella Etusivusta näkyvillesi. Matojen koukuissa pitää olla mehevät! --[[Käyttäjä:Kuri|Kuri]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Kuri|keskustelu]]) 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
 
:Käytän älyttömällä älypuhelimellani aktiivisesti neljää sivustoa, joista puolet on pelifoorumi, puolet toinen pelifoorumi ja puolet Hikipedia. Puhelin on sellainen antiikkiromu kuin Nokia N8, jolla saa etusivusta ilman zoomeja näkymään juuri ja juuri sivupalkin ja sivun yläpuolella olevan palkin, jossa lukee "sivu" ja "keskustelu". Sen alapuolella on harmaata tilaa, sen alapuolella vähän vähemmän harmaata tilaa. Harmaan tilan alapuollella taas on keltaiselle pohjalle asetettu tähti, jonka oikealla puolella lukee "Suo". Alarajana toimii sivupalkin valikon viimeinen linkki "Hikipelit". Eli ei kovinkaan paljon. {{Käyttäjä:Gamerous/sig}} 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
palauttajat
861

muokkausta