Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Geedreich” versioiden välillä

:Käytän älyttömällä älypuhelimellani aktiivisesti neljää sivustoa, joista puolet on pelifoorumi, puolet toinen pelifoorumi ja puolet Hikipedia. Puhelin on sellainen antiikkiromu kuin Nokia N8, jolla saa etusivusta ilman zoomeja näkymään juuri ja juuri sivupalkin ja sivun yläpuolella olevan palkin, jossa lukee "sivu" ja "keskustelu". Sen alapuolella on harmaata tilaa, sen alapuolella vähän vähemmän harmaata tilaa. Harmaan tilan alapuollella taas on keltaiselle pohjalle asetettu tähti, jonka oikealla puolella lukee "Suo". Alarajana toimii sivupalkin valikon viimeinen linkki "Hikipelit". Eli ei kovinkaan paljon. {{Käyttäjä:Gamerous/sig}} 29. heinäkuuta 2014 kello 14.06 (UTC)
::Yllättäen puhelimeni vaihtui Nexus 5:een, ja tällä saakin Etusivusta irti paljon enemmän. Leveydeltään ruutu näkyy kokonaan, mutta korkeus on valitettavasti rajallinen. Alarajana on "Tiesitkö, että..." -palstan otsikko. {{Käyttäjä:Gamerous/sig}} 30. heinäkuuta 2014 kello 17.50 (UTC)
 
== Joo ==
 
Jätän kesken kyllä nyt, eli jatka vaan. Älä lisää välejä, tai ainakin siis minulla näyttää ylimääräisillä väleillä hoopolta, ja ilman niitä toimii aivan häikättä, Vectorilla, joka on oletusulkoasu ja kaikkien kirjautumattomien kuitenkin. --[[Käyttäjä:Työ|Kurin työtunnus]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Työ|keskustelu]]) 15. elokuuta 2014 kello 15.38 (UTC)
 
:Nuo välit olivat siksi, että jostain syystä muokkaukseni eivät päivittyneetkään ja hikiaineistomalline tuppasi menemään otsikon sisälle. {{Käyttäjä:Gamerous/sig}} 15. elokuuta 2014 kello 15.26 (UTC)
palauttajat
861

muokkausta