Ero sivun ”Julius Caesar” versioiden välillä

116 merkkiä poistettu ,  9. maaliskuuta 2016 kello 14.09
p
Käyttäjän ”194.136.162.68” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Hjalmar Djupsjölös versioon.
p (Käyttäjän ”194.136.162.68” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Hjalmar Djupsjölös versioon.)
Caesarin näyttelijänlahjoja voi todistaa useissa hänestä tehdyissä elokuvissa ja TV-sarjoissa. Ottaen huomioon Caesarin kyvyn vaihtaa naamaansa joka produktiossa, on hieman ihme, että tutut edes tunnistivat häntä. Caesar oli myös suuri hyvän ruoan ystävä ja tappoi mieluiten itse päivällisensä.
 
Caesar muistetaan luultavasti parhaiten [[Markku Uusipaavalniemi|Markku Uusipaavalniemen]] voittamisesta Curlingin loppuottelussa Bysantin talviolympialaisissa vuonna 45 jKr. Ottelu oli paska ja ei kiinnosta ketään, mutta sen lopputuloksesta johtuen tapahtui jotain erittäin mullistavaa. Eräs Israelin kisajoukkueen korkeushyppääjä [[Jeesus]] Nasaretilainen oli lyönyt vetoa ottelun lopputuloksesta suurella summalla rahaa, jota hän ei pystynyt maksamaan takaisin. Hän pakeni Bysantin talviolympialaisten urheilijoiden kisakylästä potkurilla, mutta jäi kiinni Jerusalemissa, jossa hänet ristiinnaulittiin.Julius caesarin viiminen sana oli mul on paskat pöksyssä byöääää mam saoi sinätuuba paska putsaa oma persees
 
[[Luokka:Rooman keisarit|Caesar]]
palauttajat
5 588

muokkausta