Ero sivun ”Julius Caesar” versioiden välillä

11 merkkiä poistettu ,  12. heinäkuuta 2016 kello 13.41
ei muokkausyhteenvetoa
 
'''Julius Ceasar''' (Caius Jules Verne Caesar oli kova roomalainen diktaattori. Hän toimi [[Rooma]]n johtajana joskus ennen Jeesusta. Hän oli myös melko hyvä sotilas ja teki monia sotaretkiä milloin minnekkin. Hän valtasi Gallian Roomalle, lukuunottamatta pientä gallialaiskylää täynä hulluja, jotka luulevat olevansa yli-ihmisiä. Caesar tumpeloi jokaisen yrityksen vallata piskuinen kylä ja kärsi tämän takia vakavasta masennuksesta koko loppuelämänsä ajan.
Eräällä ''Hukkareissu''-nimisellä seikkailuretkellään jorpakon toiselle puolelle [[Egypti]]in hän törmäsi isonenäiseen heitukan lumppuun nimeltä ''[[Kleopatra|Kleo-padre]]''. Palattuaan tyhjin käsin (ja kassein) kotiinsa vaimonsa Hippoksen luokse hän saikin kuulla, että Kleo-padre oli synnyttänyt hänelle yksikorvaisen [[äpärä]]n. Antiikin Roomassa tämä oli vakava rikos, ja sen vuoksi hänen senaattinsa piti salaisia torikokouksia päiväsaikaan Caesarin menoksi. Tämä vallankaappaus toteutui Caesarin pidettyä vakavamielistä palaveria senaattinsa kanssa roomalaisten ilotalojen kunnostukseen liittyen. Vallankaappaukseen osallistui suurin osa senaatin jäsenistä, [[mm.]] ''Markus Antoniuksenpoika'', ''[[Jeesus]]'', ''[[Pyyhis]]'', ''[[Barabbas]]'' ja ''[[Brutus]]''.
 
Caesarin näyttelijänlahjoja voi todistaa useissa hänestä tehdyissä elokuvissa ja TV-sarjoissa. Ottaen huomioon Caesarin kyvyn vaihtaa naamaansa joka produktiossa, on hieman ihme, että tutut edes tunnistivat häntä. Caesar oli myös suuri hyvän ruoan ystävä ja tappoi mieluiten itse päivällisensä.
21

muokkausta