Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Täi” versioiden välillä

53 merkkiä lisätty ,  29. maaliskuuta 2018 kello 10.27
p
::: Ryöpsysi kertoo kaiken sinusta. Kuvittelin täällä Hikipediassa olevan fiksua porukkaa, joka kannustaa toinen toistaan parodian teossa. Mutta, eihän se näin ole. Pääkäyttäjinä on nähtävissä henkilöitä, jotka itse ovat parodia Hikipediasta - sen käänteisessä merkityksessä "hauskoja, huumorintajuisia, yhteisöllisiä ja rakentavia". Ymmärrän toki, että tekstejä poistetaan välittömästi, jos ne ovat yhteisön kirjoittamattoman hengen vastasia, jotka ovat finniteinitasolla (kuten aiempi kommenttisi - mieluummin kiroat ja mesoat väärästä kommentin paikasta, kun itse kommentin aiheesta), ja joissa genitaalien nimet ja ihmiseritteet näyttelevät pääosaa. Myös vanhat aikansa eläneet tekstit ymmärrän poistettavan, etenkin jos ne korvataan uusilla osuvimmilla sivalluksilla. Näin ei ole tekstieni ja kuvieni oistoissa tapahtunut, vaan ne on poistettu perustelematta, muuttamatta tai kysymättä jopa alta viiden minuutin. Parodian tason saa tietenkin lukija itselleen määritellä, mutta jos ei jostain pidä, ei se voi olla peruste poistoon. Sillä perusteella täällä olisi valtavasti työtä ja loputon sekamelska, jota päivityssodaksi sanotaan. Sen sodan muuten aloittaa aina tekstin poistaja, ei sen tekijä. Lisäksi ne pääkäyttäjät, jotka näin ovat tehneet, eivät ole ymmärtäneet ”pienen” muutoksen statusta. No, hetken oli hauskaa ja jätän parodian keskinäisenne kerhonne sisäsiittoiseksi <s>hauskan</s>pidoksi. Iloista pääsiäistä! -Rbahler {{allekirjoittamaton|SariSilström}}
 
::::''Ootsä ihan kunnos?'' [http://hiki.pedia.ws/index.php?title=Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Ukonvaaja&oldid=568964 Täällä] viimeisessä parissa osiossa sanottu jo oleellinen. Lisään, että pieniä muutoksia ei ole määritelty missään päin ohjeita (ainakaan en tarkistusetsimälläkään löydä), minulle kumous on pieni muutos, koska ei tee muuta kuin ylläpitää status quoa ja koska epäluovan ja kelpo artikkeleita lantraavan tusinasisällön (jolla voi ilmeisesti olla hämmästyttävän suuri emotionaalinen merkitys tekijälleen) poistotyö on hyvin business as usual. Minulla se on tietysti bottitunnuksen vakioasetus. (Sikäli kun asialla on edes yhtään mitään väliä, yleensä kaikki näkevät pienet ja suuret muutokset samalla lailla tuoreista muutoksista, ja yhteenvedosta ja tavumäärästä näkivät että kyseessä on kumous, jolloin siinä on se p-kirjain ainoana erottavana tekijänä ellei ole erikseen säätänyt piiloon pikkumuutoksia.) Sen sijaan samojen keskustelujen levittämisessä useampaan paikkaan ja keskustelujen kronologian paskomisessa ei ole mitään logiikkaatolkkua ja se oikeasti voi häiritä tapahtumien hahmottamista, mutta ''se'' onkin huomion kääntämistä sivuseikkoihin. Täällä tosiaan on toimittu kauhuskenaarionne kaltaisesti, eli vakiintunut yhteisö hyväksyy tai hylkää lisäykset, eikä se ole johtanut yli-inhimillisiin työtaakkoihin tai kestämättömiin koulukuntaristiriitoihin hyväksytyn yhteisön sisällä. Hauska joka tapauksessa kuulla, että [http://hiki.pedia.ws/index.php?title=Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Seitsenkasvoinen_peelo&diff=prev&oldid=568937 olette] suhtautuneet konfliktiin alusta lähtien kypsällä perspektiivitajulla ja kehittämättä itsellenne mielipahaa. --[[Käyttäjä:Työ|Kurin työtunnus]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Työ|keskustelu]]) 29. maaliskuuta 2018 kello 10.24 (UTC)
 
Moi. Oliko aikomuksesi kenties laittaa paavimobiilijuttu etusivulle?--[[Käyttäjä:DieHard|DieHard]] ([[Keskustelu käyttäjästä:DieHard|keskustelu]]) 17. kesäkuuta 2014 kello 16.45 (UTC)
12 667

muokkausta