Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Täi” versioiden välillä

31 merkkiä poistettu ,  6. lokakuuta 2018 kello 07.20
p
ei muokkausyhteenvetoa
p
Osaatko perusella palautuksesi muutoksistani koskien Sinistä tulevaisuutta? Wikipedia on se paikka, jossa on faktat ja täällä voi (vähän niinkuin pitäisi) kääntää asiat toisin päin. En juurikaan poistanut edellisen tekemää hengen tuotosta, vaan lisäsin omaani. Se kai lienee tarkoitus, että tekstejä muokataan, ja jos se ei miellytä, muokataan edelleen - ei poisteta. Mielenkiinnolla jään odottamaan syytä. {{allekirjoittamaton|‎Rbahler}}
 
:Tuskin saat tälle kysymykselle järkevää vastausta, hyvä jos saat edes minkäänlaista; tämän bottitunnuksen omistava käyttäjä tuntuu kommunikoivan ulkomailman kanssa lähinnä bänninappulan kautta. Tökkään ko. käyttäjää samalla [[Keskustelu_käyttäjästä:Työ#Tarkkailu|tästä asiasta]]. --[[Käyttäjä:Seitsenkasvoinen peelo|Seitsenkasvoinen peelo]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Seitsenkasvoinen peelo|keskustelu]]) 28. maaliskuuta 2018 kello 09.28 (UTC)
 
::Saatanan tunarit kirjoitatte tähän väliin, vuoden 2014 keskusteluun. Koska se ei ollut hauskaa, vaan jahkaavaa töhkää ja mun tehtävä ylläpitäjänä on nimen omaan valvoa ja käyttää harkintaa. Tässä ja Sampo Terho -artikkelissa kävin ne lisätyt jutut läpi ja säädin käsin niin, että lisäarvoa tuovat kohdat saivat pysyä näkyvillä. Älä siis ala muokkaussotaan ylläpitäjän kanssa tai yritä absurdia perustelua, että kenenkään juttuja ei saisi poistaa ilmeisesti milloinkaan. Ja Seitsenkasvoinen peelo, jos tarkkailuun on aihetta, niin tiedät asian aivan uuvuttavan tarpeeksi hyvin, mitä sitä selittelemään, jos ei, niin ei, joskaan tuo vittuilu ei näytä taas hyvältä. Joku avoimuus näyttäisi. Jos olet nyt aivan pihalla, niin voit unohtaa turvallisesti. --[[Käyttäjä:Työ|Kurin työtunnus]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Työ|keskustelu]]) 28. maaliskuuta 2018 kello 20.05 (UTC)
11 401

muokkausta