Ero sivun ”Jujutsu” versioiden välillä

572 merkkiä poistettu ,  5. marraskuuta 2018 kello 05.41
p
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän ”109.201.133.155” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 86.60.249.207 versioon.)
p
Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, jolloin he alkavat tapailla muita. Yst. terv. Wanderlust-vandaali.
{{quote3|juu juu jujutsu|Att ekumio ravavaro imu ketta (5.dan)}}
 
Vituttaa ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :D
'''Jujutsu''' [[on]] [[itsepuolustus]]laji, jossa tarkoituksena on epäonnistua puolustautumaan hyväksymällä toisen kaikki tekemiset sanomalla "juu juu".
 
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D
== Alalajit ==
 
Kun ei ole muutakaan tekemistä :D
Lajin modernimpi muoto on elielitsu, jossa hoetaan mahdollisimman paljon eli siis eli eli mahdollisimman eli paljon eli "eli eli". Elielitsulle on perustettu [[Helsinki]]in aukio eli nimeltään ''Elielinaukio''. Muita alalajeja ovat ninsistsu, eikujotsu sekä joukko muita nimeltämainitsemattomia, ärsyttäviä tekniikoita.
Tunnettuna alalajina myös "brasilialainen jujutsu". Lyhennettynä "BJJ". Arkikielessä tunnetaan nimellä "Blowjob jujutsu". Laji on muuten samanlainen kuin muut "juu juu" lajit, mutta siinä lamaannutetaan vastustaja aiheuttamalla tälle mielihyvää.
 
== Katso myös ==
*[[Karate]]
*[[Judo]]
*[[Kung fu]]
 
{{tynkä}}
 
[[Luokka:Itsepuolustus]]
478

muokkausta